3 sobe u odličnom stanju, 100m od ski lifta, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 11897
83,638 €
Područje 88 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/6
Skijaška staza 100 m
Naknada za uslugu 11 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vašoj pažnji 3 sobe, ukupne površine 88.04m2, koje se nalaze na prvom spratu i samo 100 metara od lifta u Banskom!

Kompleks Belvedere Holiday Club zatvorenog je tipa i raspolaže luksuznim apartmanima u kombinaciji s nevjerojatnim sadržajima: recepcija, restoran, lobby bar, unutarnji i vanjski bazen, sauna, whirlpool, parna kupelj, solarij. Od gondole je udaljena svega dvije do tri minute hoda.

Složena oprema

- Restoran

- Zatvoreni bazen sa zonom za djecu

- Vanjski bazen sa zonom za djecu i barom na bazenu

- Luksuzna glavna recepcija u bloku 1 i manja recepcija u ostalim blokovima

- Prostor u predvorju

- Lobby bar

- Dječja soba

- Soping centar

- Konferencijska dvorana

- Ostava za skije i palice za golf

- podzemne garaže i parkirališta,

- Uređeni vrtovi s rasvjetom i stazama

- 2 saune

- 2 parne kupelji

- Jacuzzi

- 2 solarija

- Masaža

- Sobe za opuštanje

Održavanje Mjesto je otvoreno tijekom cijele godine, a naknada za održavanje iznosi 11 €/m2 bez PDV-a godišnje.

Položaj i lokalne atrakcije

Smješten samo 100 m od primarne stanice gondole i poznate Glazne ulice, ovaj projekt je nevjerojatno dobro lociran i omogućava stanovnicima lak pristup svim sadržajima. Udaljen je 800 metara od centra povijesnog grada Banskog kroz šarmantne popločane ulice i posjede iz 16. stoljeća. Mnogi ovaj pitoreskni gradić uspoređuju s gradom u Pirinejima i Alpama. Uz odlično skijanje i cijene, nije ni čudo što se ljudi sele iz Alpa u Bansko. Najnovija nova skijaška destinacija u Europi. Golf teren također je udaljen samo 5 km od ovog kompleksa, što mu daje izvrsnu privlačnost tijekom cijele godine koju mnoga područja Bugarske jednostavno nemaju. Mogućnost skijanja zimi, a zatim igranja golfa tijekom blagih ljeta u Banskom vrlo je privlačna kombinacija za vlasnike kuća za odmor i investitore.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

I još malo o Banskom:

Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.

S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila - s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.

Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.

Nalazi se 161 km. južno od zračne luke Sofija i 56 km. jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.

Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.

Jer Bansko ima sve!

Zimski turizam

Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama dužine od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! To je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji od ispitanih 400. Bansko nudi 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano osiguranih staza, dobru školu skijanja i prodavaonicu skija, koje su na raspolaganju skijašima i daskašima.

27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.

Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja spaja skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.

Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu je pokretni vrtuljak, nove dječje vučnice i jaslice.

Kat
1
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
88 m2
Korisna površina
69.41 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
220 m
Liječnik
720 m
Kafić
270 m
Restoran
190 m
Bar
170 m
Škola/vrtić
420 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00