Useljiv stan u novogradnji na prestižnoj lokaciji, Privlaka, 70 m od mora

Privlaka, Hrvatska – ID 12030
313,200 €
Područje 78 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 70 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo odličan stan na prodaju u završenoj novogradnji koji je spreman za useljenje.

Ova zgrada se nalazi samo 70 metara od mora i iz ovog stana se pruža djelomičan pogled na more.

Radi se o stanu na prvom katu koji tlocrtno uključuje hodnik, spavaću sobu, spavaću sobu s vlastitom kupaonicom, još jednu odvojenu kupaonicu, kuhinju povezanu s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivenu terasu. Neto korisna površina stana sa terasom je 73,30 m2. Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta.

Ukupna neto korisna površina ovog stana sa svim pratećim sadržajima iznosi 78,30 m2.

Cijela zgrada se sastoji od 6 stanova. Ova nekretnina nalazi se samo 1,2 km od centra Privlake.

Stan je izgrađen od termo opeke, a fasada je izolirana stiroporom debljine 10 cm. Podna obloga se sastoji od pločica. Prozori su opremljeni PVC okvirima sa troslojnim staklom, roletama i mrežama protiv insekata. Dnevni boravak i spavaća soba su klimatizirani. U cijelom stanu je podno grijanje na struju. Ulazna vrata stana su protuprovalna i protupožarna.

Ova nekretnina ima očekivani energetski certifikat A+.

Lokacija Privlaka je slikovito ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od Zadra. Privlaka se nalazi na velikom pješčanom poluotoku između grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale idealne su za opuštanje. Ovo mjesto nudi sve potrebne sadržaje za kvalitetan život, uključujući trgovine, restorane, poštu i polikliniku. Ljubitelji sporta i rekreacije pronaći će svoje rajske kutke u okolnim naseljima, gdje se moguće baviti vodenim sportovima poput jedrenja ili surfanja. Privlaka je odlično mjesto za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
78 m2
Korisna površina
73.3 m2
Terasa
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00