Trospratna vila, prvi red, mala naknada za održavanje, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 11866
389,400 €
Područje 225 m2
Izgled 5+kk
More 80 m
Naknada za uslugu 650 € godišnje
Stanje Gotovo

Prodaje se prostrana i vrlo udobna troetažna vila po nenadmašnoj cijeni! Vila se nalazi u zatvorenom kompleksu, u prvom redu do mora, samo 80 metara od prekrasne plaže, u Svetom Vlasu, Bugarska. Vila ima četiri spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom, tri kupaonice s wc-om. Ima kamin i roštilj. Iz kuće se pruža predivan pogled na more s jedne strane i planine s druge strane, u odličnom je stanju, vrlo svijetla i prostrana.

Dispozicija-

1. kat: 2 spavaće sobe i kupaonica s wc-om, veranda

2. kat: 2 spavaće sobe i kupaonica s wc-om, balkon

3. kat: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica s wc-om, velika terasa.

Vila ima vlastiti bazen.

Površina vile je 225 m2, ukupan broj ležajeva je 8+2 osobe.

Kompleks u kojem se nalazi vila nalazi se u gradu Sveti Vlas - jedinstvenom mjestu po ljepoti krajolika, gdje se Crno more približava živopisnoj Staroj planini, u čijem se podnožju protežu borove šume i beskrajna pješčana plaže - mnoge trgovine, toplice i restorani, zabavne atrakcije za djecu, brojni restorani s različitim kuhinjama iz cijelog svijeta, piano barovi, diskoteke/noćni klubovi, SPA centar, luka za jahte s kapacitetom od preko 300 jahti, mnogo različitih plaža, Amfiteatar Arena - 450 sjedećih mjesta; supermarketi; Usluga prijevoza do Sunčevog brega; Vodeni centar; pravoslavna crkva "Sveti Vlas"; Luksuzni barovi i restorani duž obale, mreža trgovina i usluga... I još mnogo toga... Sveti Vlas je udaljen 1,5 km od Sunčevog brega (5 minuta javnim prijevozom) i 7 km od Nesebara. Stoga je idealno mjesto za opuštanje ako ne želite biti u gužvi i vrevi Sunčane plaže, već želite posjetiti njegove barove i diskoteke i zabaviti se kad god poželite. Nesebar je biser Bugarske - pravo remek-djelo arhitekture, sačuvano do danas. Uske popločane ulice i srednjovjekovne crkve u gradu stvaraju prekrasan ugođaj mira, udobnosti i sklada. Nesebar je udaljen samo 15 minuta od odmarališta Sveti Vlas. Morski taksi polazi za Nesebar svakih sat vremena sa pristaništa Sveti Vlas.

Poseban kompleks nalazi se u sjevernom dijelu odmarališta Sveti Vlas, izgrađen je u tradicionalnom bugarskom stilu i podijeljen je na 2 dijela te se sastoji od nekoliko zasebnih zgrada s bogato uređenim dvorištem. Kompleks ima 280 apartmana i 6 obiteljskih kuća. Ukupna površina zemljišta je 20 tisuća četvornih metara. Vlasnici i njihovi gosti stoje na raspolaganju u kompleksu-

2 bazena s dijelom za djecu

salon za masažu i uljepšavanje,

frizerski salon

fitness

2 restorana

piano bar

čuvano parkiralište

recepcija

upravljanje nekretninama

24h zaštita

Međunarodna zračna luka Burgas - 34 km

Sunčana obala - 8 km

Nesebar - 12 km

Burgas - 43 km

Naknada za održavanje iznosi 550 € godišnje

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
225 m2
Zaplet
100 m2
Korisna površina
225 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
225 m2
Posao
60 m
Liječnik
4 km
Kafić
3 km
Restoran
70 m
Bar
140 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00