Šarmantna Villa s bazenom i pogledom - Split

Split , Hrvatska – ID 11684
1,790,000 €
Područje 700 m2
Izgled 5+kk
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na prodaju nudimo ovu impresivnu nekretninu koja se nalazi na prostranoj parceli od 618 m2 neto stambene površine 292,90 m2, podijeljenoj na tri etaže: suteren, prizemlje i prvi kat.

Ukupna bruto stambena površina iznosi 384 m2, što pruža obilje prostora za ugodno stanovanje.

U suterenu se nalazi garaža za dva automobila, praktični skladišni prostori te prostor za opuštanje i zabavu. Ovdje ćete pronaći bilijar, kućno kino, kuhinjski šank, kupaonicu, saunu i jacuzzi koji će upotpuniti vaše trenutke opuštanja. Poseban naglasak stavljen je na staklene površine koje omogućavaju pogled u dubinu bazena, stvarajući jedinstven ugođaj.

U prizemlju se nalazi prostrana spavaća soba s vlastitom kupaonicom, dok se iz dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom i blagovaonom izlazi na natkrivenu terasu s bazenom i vanjskom ljetnom kuhinjom, idealnu za druženja s obitelji i prijateljima.

Na prvom katu nalaze se tri dodatne spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i lođom, pružajući privatnost i udobnost svakom članu obitelji.

Dodatnu udobnost nudi bioklimatska pergola na terasi, dok ljetna kuhinja s plinskim roštiljem omogućuje uživanje u ukusnim jelima na otvorenom. Pogled na more s terase daje još jedan šarm ovoj već prekrasnoj nekretnini.

Vila je opremljena centralnim usisavačem i tehnološki naprednom opremom te ostavom i ostavom, što osigurava jednostavan i ugodan život u ovoj vili.

Ova nekretnina je trenutno u završnoj fazi izgradnje s planiranim završetkom u srpnju 2024. Ne propustite priliku postati vlasnikom ove izvanredne vile koja spaja luksuz, udobnost i spektakularan pogled na more.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
700 m2
Zaplet
618 m2
Korisna površina
292.9 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
100 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00