Prostrana samostojeća obiteljska kuća, pogled na planine, Gorica

Gorica, Bugarska – ID 10980
88,000 €
Područje 700 m2
Izgled 5+kk
More 15 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam samostojeću trokatnicu sa okućnicom u podnožju Stare planine, naselje Gorica. Površina kuće je 150 m², prostrana okućnica je 700 m². Kuća je opremljena namještajem i opremom prema trenutnim fotografijama.

Raspored kuće:

Prizemlje - dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica s wc-om, druga soba, unutarnje stepenište.

Prvi kat - dvije spavaće sobe sa zajedničkom prostranom terasom, kupaonica s wc-om, unutarnje stepenište.

Drugi kat: spavaća soba, garderoba i terasa sa pogledom na planine

Parkirno mjesto se nalazi ispred kuće.

Udaljenost od Sunčevog brega: 15 km (10-15 minuta autom)

Udaljenost od zračne luke: 20 km (15 minuta autom)

Top cijena! Preporučujemo

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Goritsa je selo smješteno u ekološki čistom području, u sjeveroistočnoj Bugarskoj, dio općine Byala, regija Varna. Nalazi se 6 km od centra grada Byala, 47 km od Varne i 4 km od plaže.

Klima na ovom području je umjereno kontinentalna pod utjecajem blizine Crnog mora. Karakteriziraju ga svježa ljeta, tople jeseni, blage, ali vjetrovite zime i sunčana proljeća.

Infrastruktura

Selo ima kulturni centar sa knjižnicom, vijećnicom, pravoslavnom crkvom, trgovinama, restoranima u tradicionalnom nacionalnom stilu, kafićima i dr. Selo je elektrificirano, vodovod je uređen, ima više od 70 bunara i 2 lijepa seoska izvora. Moderna komunikacija: podržani su svi bugarski mobilni operateri, postoji internet, satelitska TV. Ceste su u relativno dobrom stanju. Redoviti promet povezuje selo s Varnom, Byalom i okolnim selima.

Za djecu je osiguran svakodnevni prijevoz do škole u centru grada. Stanovnici sela mogu dobiti kvalificiranu medicinsku skrb u zdravstvenim ustanovama Byala (6 km od sela).

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Područje
700 m2
Zaplet
700 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES
Posao
5 km
Liječnik
15 km
Kafić
540 m
Restoran
5 km
Bar
730 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00