Prostrana obiteljska kuća, 4 sobe, Kableškovo

Kableškovo, Bugarska – ID 12175
205,000 €
Područje 166 m2
Izgled 4+kk
More 10 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prekrasnu dvokatnicu u pitoresknom selu Kableškovo. Kuća ima ukupnu površinu od 130m2 plus još 36m2, ovo utočište nudi idealnu kombinaciju prostora i udobnosti.

Uz veliku okućnicu od 500m2, ima dovoljno prostora za vaše aktivnosti na otvorenom i opuštanje.

Prvi kat kuće je opremljen kuhinjom s dnevnim boravkom, ostavom i kupaonicom s wc-om, dok se na drugom katu nalaze tri spavaće sobe s terasama, još jedna kupaonica i wc, što Vam osigurava maksimalnu privatnost i udobnost i svoje najmilije.

Vanjski prostor dodatno je obogaćen prostorom za roštilj, parkirnim mjestom i gotovim okvirom za ugradnju bazena, čime možete stvoriti svoj vlastiti raj u vrtu.

Ova nekretnina idealan je dom za one koji traže miran i prostran život u slikovitom seoskom okruženju. Ne propustite ovu rijetku priliku da dođete vidjeti ovaj šarmantni dom!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kableškovo je bugarski grad koji se nalazi u istočnom dijelu zemlje, blizu Crnog mora. Osim blizine mora, grad može ponuditi prekrasnu prirodu kao i nekoliko kulturno-povijesnih spomenika koji zaslužuju vašu pažnju. Administrativno, grad Kableškovo je dio općine Pomorie i okruga Burgas. Udaljen je oko 20 kilometara, Pomorije i plaža -15 km. Grad se nalazi u najsjevernijim dijelovima Gornjotračke nizine i najistočnijem i najudaljenijem dijelu planinskog lanca Stare planine. Ovaj lijepi bugarski grad idealan je izbor za ljude koji vole mir, tišinu, netaknutu prirodu u blizini plaže i mora.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
166 m2
Zaplet
500 m2
Korisna površina
166 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
130 m2
Parkiralište
YES
Posao
3 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00