Prostrana i kompletno namještena 1 soba, top lokacija, Zlatni pijesci

Golden Sands, Bugarska – ID 10230
58,000 €
Područje 55 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/7
More 250 m
Naknada za uslugu 482 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prestižna lokacija! Izuzetan i prostran jednosoban stan u kompleksu Iglika, Zlatni Pjasci, Bugarska. Stan je površine 55 m2 i nalazi se na drugom katu sedmerokatnog kompleksa s odličnim zajedničkim prostorijama. Raspored prostorija uključuje ulazni hodnik, prostranu sobu s kuhinjom, blagovaonicom i spavaćom sobom, kupaonicu s wc-om i prostranu terasu. Stanu pripada i spremište u podrumu. Stan je kompletno namješten i opremljen, useljiv ili najam, idealan za investiciju. Godišnja naknada za održavanje iznosi 482 €. Povoljna lokacija nedaleko od mora, u blizini trgovine i restorana.

Dopustite da vas voli vaš posjed na plaži koji vam omogućuje da uronite u nevjerojatnu ljetnu atmosferu i neusporediva kulinarska iskustva ne kao anonimni hotelski gost, već kao lokalac! Uživajte u luksuzu vlastitog raja uz more, gdje se možete opustiti na suncu dok uživate u najboljim gastronomskim užicima. Ova jedinstvena investicija ne samo da nudi miran bijeg, već i otvara vrata u svijet izvanrednog života uz more i iznimnih kulinarskih avantura ne samo ljeti.

MY PROPERTY AT MORE donosi vam nenadmašnu ponudu kvalitetnih nekretnina u Bugarskoj. Ovdje smo za vas tijekom cijele godine, pružajući sveobuhvatne usluge od kupnje i najma do cjelokupnog upravljanja imovinom. Naša tvrtka specijalizirana je za bugarsku obalu, uključujući Sveti Vlas, Sunčanu obalu, Nesebar, Ravdu, Aheloy, Pomorie i još mnogo toga.

Mi ćemo se pobrinuti za upravljanje imovinom od A do Ž. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu. Kupnja nekretnine samo je početak našeg zajedničkog odnosa. Tim MNM neće Vam pružiti samo kvalitetno stanovanje, već i brigu i podršku na svakom koraku.

Odmaralište Zlatni pijesci, s Plavom zastavom za okoliš, nudi čiste plaže i veliki park prirode. S raznolikim prometnim mogućnostima i širokim spektrom aktivnosti, idealno je mjesto za investiciju, ljetni boravak ili stalni boravak. Dopustite da vas ponese čarolija Zlatnih pijesaka!

Kat
2
Broj katova
7
Izgled
1+kk
Područje
55 m2
Korisna površina
48.4 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
180 m
Liječnik
2 km
Kafić
440 m
Restoran
120 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
270 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00