Prostran jednosoban, 150 m od plaže, kompleks Rivijera, Ravda

Ravda, Bugarska – ID 10708
Područje 35 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/4
More 150 m
Naknada za uslugu 13 € mjesečno
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju udoban stan ukupne površine 35 m2 koji se nalazi na prvom katu četverokatnice. Ovaj jedinstveni apartman nudi udoban život s pogledom na mirno dvorište, pružajući opuštajuću atmosferu u srcu Ravde. Pogled s prozora prema zapadu jamči prekrasne zalaske sunca koji mogu biti svakodnevni doživljaj u ovom ugodnom domu. Raspored stana uključuje ulazni hodnik, prostrani dnevni boravak s kuhinjom u posebnoj niši, kupaonicu s wc-om i ugodan balkon koji pruža prostor za opuštanje s prekrasnim pogledom na okolni okoliš.

Jedna od glavnih atrakcija ovog apartmana je njegov strateški položaj u neposrednoj blizini plaže, samo 150 metara od morske obale. Svi sadržaji, pješačka šetnica i zabavni sadržaji su također unutar pješačke udaljenosti.

Stan se prodaje s opremom prema trenutnim slikama. Uz mjesečnu naknadu od 25 BGN cca 13 €, osigurano je održavanje zajedničkih prostorija i bazena, što pridonosi bezbrižnom i ugodnom načinu života.

Nekretnina također ima koristi od toga što se nalazi u blizini svih potrebnih usluga kao što su restorani, trgovine mješovitom robom, ljekarne i barovi, što osigurava udoban način života u blizini. Zgrada ima bazen sa zonom za opuštanje, zgrada s ograničenim pristupom koja je opremljena čipom, što povećava sigurnost i privatnost stanara.

Ova ponuda predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže udoban apartman uz more sa svim komforom i pogodnostima koje Ravda nudi. Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog atraktivnog apartmana na jednoj od najslikovitijih lokacija na obali.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Ravda je sinonim za miran odmor u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog zraka. Svatko može pronaći mjesto za izležavanje na ugodnim plažama razasutim u obalnom području. Za najmlađe postoji aquapark u Ravdi, koji se može usporediti s aquaparkom u Primosku, popularnom lokalnom mjestu na poluotoku. Možda je jedina razlika cijena, koja je ovdje puno pristupačnija nego u drugim dijelovima Bugarske. Ovdje zaista možete povoljnije kupiti bilo što, bilo da je riječ o suvenirima s ljetovanja ili voću na lokalnoj tržnici. Dostupnost prigradskim prijevozom do obližnjih ljetovališta kao što su poznati Sunčev breg, Burgas ili povijesni Nesebar, koji se nalazi u neposrednoj blizini grada Ravda, također je izvrsna.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
35 m2
Korisna površina
30.8 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
390 m
Kafić
70 m
Restoran
50 m
Bar
160 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00