Novi projekt: Moderan stan s prizemljem i vrtom u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 11616
170,000 €
Područje 65 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 1 300 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan jednosobni stan u prizemlju sa pripadajućim vrtom u mirnom okruženju!

Apartman AP1 nalazi se u prizemlju i ima ukupnu korisnu površinu od 65,74 m2. Sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka s izlazom na terasu od 9,40 m2 i pripadajućeg dijela vrta. Stanu pripada 1 parkirno mjesto.

Ovaj stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini škole, vrtića, trgovine te svega 1100 m od centra i 1300 m od plaže. Ovo je novi manji stambeni projekt sa ukupno 4 stana. Moderni izgled stambene zgrade obuhvaćat će tri etaže: prizemlje + 1. kat + 2. kat. Zgrada će biti izgrađena od kvalitetnih materijala prema najnovijim standardima gradnje te će biti opremljena prema najnovijim standardima gradnje: izolacija od ekspandiranog polistirena, Schüco vanjski strukturni čelični profili antracit boje, klizna vrata u dnevnom boravku, mreže protiv insekata integrirane u stolarija s roletama, keramičke pločice, laminat 1. klase u spavaćim sobama, staklena tuš kabina u kupaonici, električni radijatori u kupaonici, klima u svim sobama. Zgrada će biti spojena na gradsku kanalizaciju i imati pristup preko asfaltne pristupne ceste.

Planirani početak izgradnje je 03/2024, planirani završetak je 03/2025.

Ostale jedinice u kući su još dostupne.

Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina (3%).

Vodice su vrlo živo turističko mjesto s mnoštvom restorana, trgovina i kafića. Nalaze se u samom središtu hrvatske obale, 12 km od grada Šibenika. Okolica Vodica okružena je borovom šumom i vinogradima. Vodice imaju oko 9000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da je temperatura ljeti između 26 i 30 stupnjeva, a zimi između 5 i 10 stupnjeva. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih ljepota ili povijesti i kulture, Vodice i njihova okolica svakome imaju što ponuditi. Možete provesti cijeli dan (pa čak i večer) na 4 km dugoj plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža je nagrađena Plavom zastavom. Zaslužio je biti ovdje zbog čistoće mora i njegove urednosti. Uz plažu raste lijepa borova šuma u kojoj se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaju zaklon od jakog podnevnog sunca. Tu je i škola ronjenja.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
65 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00