Namještena kuća sa privatnim bazenom, kompleks Floral Roads, Aheloj

Aheloy, Bugarska – ID 11946
159,000 €
Područje 410 m2
Izgled 3+kk
More 3 000 m
Naknada za uslugu 1,980 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam potpuno namještenu i održavanu vilu s 2 spavaće sobe i privatnim bazenom u malom i ekskluzivnom kompleksu zatvorenog tipa.

Raspored:

• Prvi kat - veliki otvoreni prostor koji uključuje dnevni boravak i blagovaonicu, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Odvojeni toalet/svlačionica. Klimatizacija je nadopunjena peći na drva. Niša pored stubišta idealno je mjesto za radni stol s pogledom na obližnja brda iza Kableškova.

• Drugi kat - dvije spavaće sobe sa klimom, jedna sa svojom kupaonicom i terasom, a druga također ima veliku natkrivenu terasu sa stolom i stolom te kupaonicu u susjedstvu.

Vanjski natkriveni prostor 2,4m x 2,4m za bicikle, roštilj i cjepanice za zimu.

Velika okućnica je za isključivo korištenje vlasnika, uključuje bazen (7,5m x 3,4m) i parking za dva automobila. Vani su kvalitetne ležaljke, blagovaonski stol i stolice.

Vila nudi izvrstan obiteljski smještaj, koji od 2007. godine koriste isključivo njeni pažljivi vlasnici nekoliko tjedana svake godine. Posvuda je topli drveni pod i cijela je struktura u izvrsnom stanju. Kuća ima brzi Wi-Fi i potpuno je namještena uključujući svu kuhinjsku i blagovaonsku opremu, perilicu rublja, hladnjak sa zamrzivačem i štednjak. Na katu se nalazi kvalitetan namještaj i posteljina zahvaljujući kojima je kuća odmah useljiva.

Kupnja ove vile u Cvjetnim cestama znači da ne kupujete samo kuću; Dobrodošli ste u "obitelj" vlasnika Vineyards Resorta. Ova prekrasna vila idealno je smještena u prekrasnoj prirodi s lakim pristupom lokalnim odmaralištima i plažama. Smješten na putu od Kableshkavo, 5-10 minuta do Aheloya i Ravde, 15-20 minuta do zračne luke Burgas, Sunčane plaže, povijesnog Nessebara i Pomorija. Brza autocesta A9 vodi vas do Burgasa, njegovih plaža, parkova, festivala i neusporedivih restorana, kafića i modernih trgovačkih centara. Autoceste vode na zapad prema Plovdivu i Sofiji.

Dio skupine kompleksa Vinogradi, vrt i bazen vile uživaju svakodnevnu pažnju osoblja za održavanje. Kompleks ima sigurnost 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a sveobuhvatni paket održavanja uključuje osiguranje, čime se osigurava vlasništvo bez muke tijekom cijele godine.

Naknada za održavanje iznosi 1980 € godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Odmaralište Aheloj poznato je po mirnoj atmosferi, zelenim parkovima, vrtovima i vinogradima. Udaljen je samo 5 minuta vožnje od drevnog grada Nesebara i top ljetovališta na Balkanu - Sunčevog brega. Aheloj je direktno povezan s Burgasom (29 km) i zračnom lukom redovnim autobusnim linijama, minibusevima i minibusevima.

Pomorie, koje je udaljeno 9 km, jedno je od najboljih mjesta za lječilišni turizam zahvaljujući ljekovitom blatu iz slanog jezera. Zaljev Pomorie popularno je odredište za ljubitelje jedrenja, jedrenja i ribolova.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
410 m2
Zaplet
410 m2
Korisna površina
146 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
146 m2
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00