Namješten 2 sobe sa pogledom na more, prvi red, Ravda

Ravda, Bugarska – ID 10283
80,000 €
Područje 74 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
More 25 m
Naknada za uslugu 11 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Top ponuda! Nudimo vam prekrasan 2-sobni stan, površine 74,57m2, koji se nalazi na četvrtom katu od pet katova, u privatnom kompleksu Dream Holiday u Ravdi, Bugarska. Raspored prostorija je dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, ostava, kupaonica s wc-om i dvije terase s prekrasnim pogledom na more i planine. Spavaća soba je orijentirana na jug, a dnevni boravak na zapad. Zahvaljujući velikim francuskim prozorima, stan je izuzetno svijetao. Na svakoj terasi je postavljena tenda. Ovo je apartman za ljubitelje tihog i mirnog odmora. Na obje terase možete s veseljem uživati u prekrasnim zalascima sunca, šumu valova i pjevu ptica.

U cijenu je uključen namještaj i oprema.

Kompleks u kojem se nalazi apartman ima lift, parking, bar, caffe bar, recepciju, 2 bazena sa dijelom za djecu, 24-satnu sigurnost. Udaljenost od južne plaže u Ravdi je samo 25 metara. Veliki gradski park je 100 metara od kompleksa, svi sadržaji manje od 200 metara. Stan je posebno pogodan za cjelogodišnje korištenje i iznajmljivanje. U blizini se nalaze restorani, trgovina i autobusna stanica. Naknada za održavanje iznosi 10,50 €/m2 godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Ravda je sinonim za miran odmor u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog zraka. Svatko može pronaći mjesto za izležavanje na ugodnim plažama razasutim u obalnom području. Za najmlađe postoji aquapark u Ravdi, koji se može usporediti s aquaparkom u Primosku, popularnom lokalnom mjestu na poluotoku. Možda je jedina razlika cijena, koja je ovdje puno pristupačnija nego u drugim dijelovima Bugarske. Ovdje zaista možete povoljnije kupiti bilo što, bilo da je riječ o suvenirima s ljetovanja ili voću na lokalnoj tržnici. Dostupnost prigradskim prijevozom do obližnjih ljetovališta kao što su poznati Sunčev breg, Burgas ili povijesni Nesebar, koji se nalazi u neposrednoj blizini grada Ravda, također je izvrsna.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
74 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
160 m
Kafić
50 m
Restoran
30 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
70 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00