Moderni apartmani u Grebaštici, 100 m od mora i plaže

Grebaštica, Hrvatska – ID 10595
180,000 €
Područje 56 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Predstavljamo novi projekt izgradnje apartmana na odličnoj lokaciji, samo nekoliko minuta hoda od mora i prekrasne plaže u Grebaštici.

Ovi apartmani nude površine od 50 do 115 m2, tako da možete birati prema svojim željama. Neki od njih imaju čak i vlastito dvorište. Riječ je o stanovima s 1 do 2 spavaće sobe, modernim kupaonicama i prostranim dnevnim boravcima.

U izgradnji će se koristiti isključivo prvoklasni materijali, uključujući kvalitetnu stolariju s aluminijskim roletama, keramiku i sanitarnu opremu.

Lokacija je savršena za ljetni odmor jer je sve na dohvat ruke i sve možete obaviti pješice. Ali glavno je da se na plažu može više puta u toku dana, jer je u neposrednoj blizini.

Ako ste u potrazi za idealnim mjestom za Vaš odmor, gdje je blizina plaže vrlo važna, slobodno nas kontaktirajte i poslat ćemo Vam katalog apartmana.

Grebaštice su slikovito primorsko mjesto u Hrvatskoj, smješteno na obali Jadranskog mora. Svojom slikovitom atmosferom i čistim plažama svake godine privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Grad je poznat po svojoj bogatoj povijesti, tradicionalnim restoranima koji nude ukusne morske specijalitete i širokoj ponudi mogućnosti za vodene sportove. Grebaštice su idealno mjesto za one koji traže miran i opuštajući odmor uz more.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
56 m2
Korisna površina
54 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
6 km
Liječnik
6 km
Kafić
160 m
Restoran
90 m
Bar
130 m
Škola/vrtić
460 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00