Moderna dvojna kuća na mirnoj lokaciji, samo 650 m od mora i centra Vodica

Vodice, Hrvatska – ID 11827
380,000 €
Područje 200 m2
Izgled 4+kk
More 650 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ova elegantna dvojna kuća nalazi se u mirnom dijelu prekrasnog grada Vodica, poznatog po svom slikovitom ugođaju i bogatoj povijesti. Nalazi se samo 650 metara od obale i centra grada, što omogućuje jednostavan pristup lokalnim plažama, restoranima i trgovinama.

Ova moderna kuća sastoji se od prizemlja i kata i trenutno je roh-bau gradnja, a planirani završetak je u ljeto 2024. Nudi kvalitetnu gradnju, polistirensku fasadu, PVC stolariju s komarnicima, vanjske rolete s elektropodizačima, električni pod. grijanje u kupaonicama, dnevnom boravku i blagovaonici, kvalitetne podne obloge i klimatizacija u svim sobama. Osim toga, kuća ima ograđenu i uređenu okućnicu koja nudi idealan prostor za odmor i opuštanje.

U prizemlju se nalazi hodnik, ostava, wc, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom te terasa. Unutarnje stepenice vode na kat gdje se nalazi spavaća soba 1 sa vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu, spavaća soba 2 sa terasom, kupaonica i spavaća soba 3. Kući pripadaju 2 parkirna mjesta i pripadajući dio vrta.

Ovdje postoji mogućnost izgradnje bazena uz nadoplatu.

Kuća ima ukupnu korisnu površinu od 125,20 m2 i okućnicu od 159 m2.

Za više informacija i dogovor oko obilaska kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Tu smo da vam pomognemo pronaći svoj idealan dom u ovom pitoresknom dijelu Dalmacije.

Vodice su vrlo živo turističko mjesto s mnoštvom restorana, trgovina i kafića. Nalaze se u samom središtu hrvatske obale, 12 km od grada Šibenika. Okolica Vodica okružena je borovom šumom i vinogradima. Vodice imaju oko 9000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da se temperatura ljeti kreće između 26 i 30 stupnjeva, a zimi između 5 i 10 stupnjeva. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih ljepota ili povijesti i kulture, Vodice i njihova okolica svakome imaju što ponuditi. Možete provesti cijeli dan (pa čak i večer) na 4 km dugoj plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža je nagrađena plavom zastavom. Zaslužio je biti ovdje zbog čistoće mora i njegove urednosti. Uz plažu raste lijepa borova šuma u kojoj se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaju zaklon od jakog podnevnog sunca. Tu je i škola ronjenja.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
200 m2
Zaplet
159 m2
Korisna površina
125.2 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00