Moderan stan u blizini centra Rogoznica

Rogoznica, Hrvatska – ID 12304
272,000 €
Područje 82 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ovaj prostrani stan od 82 m2 nalazi se samo 200 metara od plaže i nudi moderan i ugodan život.

Apartman se nalazi na prvom katu novije zgrade i sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, hodnika, kuhinje povezane s dnevnim boravkom i terase s prekrasnim pogledom na more.

Tu je i parkirno mjesto.

Apartman je opremljen inverter klima uređajem za hlađenje i grijanje koji osigurava ugodan ambijent tijekom cijele godine. Podno grijanje povećava udobnost i omogućuje ugodno okruženje čak iu hladnijim mjesecima.

Ovaj apartman odlična je investicija za život na odmoru ili za turističko iznajmljivanje zahvaljujući povoljnoj lokaciji i modernoj opremi. Za više informacija ili dogovor o obilasku, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Rogoznica je slikoviti gradić i primorsko ljetovalište smješteno na hrvatskoj obali Jadranskog mora. Nalazi se na području Dalmacije, točnije Splitsko-dalmatinske županije. Grad se nalazi tridesetak kilometara južno od Šibenika.

Rogoznica je poznata po svom prekrasnom prirodnom krajoliku, gdje se susreću plavetnilo mora, slikoviti zaljevi i zeleni okolni brežuljci. Ovo mjesto je idealno za one koji traže miran i opuštajući odmor uz more.

Povijesno gledano, Rogoznica je bila ribarsko mjesto koje je postupno preraslo u atraktivno turističko mjesto. Grad je također poznat po svojoj luci koja je popularna među lokalnim ribarima i posjetiteljima koji dolaze brodom.

U Rogoznici ćete pronaći slikovite stare uličice s očuvanim povijesnim građevinama, ali i moderne smještajne kapacitete, restorane i kafiće. Okolica nudi brojne aktivnosti za turiste, uključujući vodene sportove, ronjenje i šetnje okolnim selom.

Najpoznatiji spomenik u Rogoznici je crkva sv. Nikole koja se nalazi na malom poluotoku u luci. Grad je i polazište za obilazak okolnih prirodnih ljepota, uključujući Nacionalni park Krka i grad Trogir.

Rogoznica je idealno mjesto za miran odmor na jadranskoj obali, privlačeći posjetitelje svojom prekrasnom prirodom, gostoljubivošću i ugođajem slikovite hrvatske obale.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
82 m2
Korisna površina
80 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00