Luksuzna nekretnina za probirljive s pogledom na more u Kitenu

Kiten, Bugarska – ID 10373
260,000 €
Područje 175 m2
Izgled 4+1
Pod 5/5
More 100 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam luksuzno namješten mezonet s tri spavaće sobe i prekrasnim pogledom na more, koji se nalazi samo 100 metara od južne plaže u mjestu Kiten, općina Přímořsko. Nekretnina je izgrađena u boutique zgradi bez godišnje naknade za održavanje. Kiten je lijepo obiteljsko mjesto, smješteno u uvali Urdoviza, koja je širom otvorena prema moru. Dužina pješčane plaže u Kitenu je 1380 metara, obje plaže u Kitenu imaju odlične uvjete za turizam, a plaža je uvijek čista i čuvana. Mezoneta se nalazi na četvrtom i petom spratu zgrade i ukupne je površine 175,51 m2, a izgrađena površina iznosi 158,22 m2. Sastoji se od: prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, tri spavaće sobe, teretane, panoramske verande s pogledom na more s odvojenom blagovaonicom, panoramske terase na prvom katu. Iz svih prostorija na prvom nivou mezoneta postoji izlaz na terasu. Na terasi je odvojen prostor za roštiljanje sa vanjskim sudoperom. Na drugoj etaži nalazi se ljetni vrt sa sustavom nadstrešnica za zaštitu od sunca, podom terase, dnevnim boravkom, kutkom za opuštanje s namještajem iz kojeg se pruža jedinstven panoramski pogled na more. Nekretnina je namještena u butik stilu te je u cijenu uključen kompletan namještaj i oprema prema trenutnim fotografijama. Stan je pogodan kako za osobnu upotrebu tako i za iznajmljivanje. Stambena zgrada je građena 2012. godine, zgrada ima akt 16

Kupnja nekretnine u Kitenu, koja se nalazi između morske plaže i planine Strandža, ima nekoliko prednosti:

► Raznolikost u prirodi: Kiten nudi jedinstven spoj mora i planine. Ovakav položaj omogućuje razne vrste rekreacije i zabave. Možete uživati u suncu i morskoj vodi, kao iu istraživanju prirodnih ljepota planine Strandža.

► Obiteljski odmor: Kiten je popularno odredište za obiteljski odmor. More čini ovo mjesto pogodnim za sve vrste vodenih sportova, dok blizina planine nudi mogućnosti za planinske šetnje i avanture.

► Ulaganje u nekretnine: Uz odgovarajuće tržišne uvjete, kupnja stana u ovoj regiji dobra je investicija. Turistička popularnost lokacije dovest će do povećanja cijene nekretnine u budućnosti.

► Kulturno-povijesni spomenici: Strandža

ima povijesni i kulturni značaj. Razgledavanje spomenika poput kapele sv. Petka i obogatit će vas kao osobu.

► Sezonalnost: Blizina mora omogućuje sudjelovanje u aktivnostima na plaži i vodenim sportovima u ljetnim mjesecima, dok blizina planine također čini područje pogodnim za posjete u hladnijim mjesecima.

► Opuštanje i blagostanje: Kombinacija mora i planine obično stvara osjećaj mira i opuštenosti. Takvo okruženje može biti posebno pogodno za ljude željne odmora od svakodnevnog stresa.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
4+1
Pogled na more
YES
Područje
175 m2
Korisna površina
158.22 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
120 m
Liječnik
240 m
Kafić
150 m
Restoran
20 m
Bar
140 m
Škola/vrtić
70 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00