Lijepe 2 sobe, samo nekoliko koraka od mora, Byala

Byala, Bugarska – ID 11844
84,000 €
Područje 76 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/4
Naknada za uslugu 1,160 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam dvosobni stan na trećem katu u udobnom stambenom kompleksu, koji se nalazi na prvoj liniji u malom primorskom gradu Byala, sa svježim zrakom i prekrasnom pješčanom plažom.

Stan je komfornog rasporeda, a sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om (sa prozorom za prirodnu ventilaciju) i prostrane osunčane verande na koju se izlazi iz obje sobe. Veranda je izuzetno pogodna za korištenje i postavljanje namještaja za odmor i blagovanje na svježem zraku.

Ukupna površina apartmana je 76 m2.

Stan se prodaje kompletno namješten i opremljen. U dnevnom boravku je klima uređaj.

Kompleks u kojem se apartman nalazi ima uređenu zonu ograničenog pristupa, gdje se nalazi bazen za odrasle i djecu, zona za opuštanje, parking i dječje igralište. Primjena prirodnih materijala - kamena, bijele glatke žbuke, drvenih obloga na cjelokupnim pročeljima i stolarskih proizvoda koji podsjećaju na prirodno drvo - stvaraju blagdansko raspoloženje i ugodu.

Stan je pogodan kako za sezonski obiteljski odmor tako i za cjelogodišnji život i povoljno iznajmljivanje. Byala ima sve što je potrebno za to: trgovine raznih vrsta i grupa proizvoda, pošta, škola, vrtić, knjižnica, poliklinika, policija, restorani i kafići, crkva itd.

Naknada za održavanje iznosi 1160 € godišnje.

Lijep apartman nekoliko koraka od mora, preporuka!

Mi u Moje novitete u more nudimo vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Grad Byala nalazi se na granici okruga Varna i Burgas, gotovo jednako udaljen od okružnih gradova Varna (56 km) i Burgas (70 km). Najbliži grad Byala je Obzor, koji je udaljen samo 5 km. Obalu naselja karakterizira kombinacija stjenovite obale, malih uvala, plaža s pješčanim dinama. Ljetni turizam privlači mnoge ljude. Posljednjih godina produljena je turistička sezona koja počinje početkom svibnja i traje do rujna. Danas je Byala prosperitetan bugarski grad zahvaljujući naprednoj proizvodnji vina. Ovdje se proizvodi izvrsno vino Dimyat. Također je i primorsko odmaralište. Prirodni resursi određuju razvoj grada kao središta punog pomorskog turizma. Prostrana plaža u kombinaciji s bjelogoričnom šumom, povoljnom temperaturom mora i njegovom čistoćom nudi optimalne uvjete za preventivu i rehabilitaciju uz obalu. Grad je osnovan u 3. stoljeću pr. Paleogeološko nalazište Bijela stijena nalazi se u malom mjestu. Nalazi se između sjeverne strane središnje plaže i ušća Bijele rijeke.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
76 m2
Korisna površina
66.88 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00