Lijepe 2 sobe s pogledom na more, top lokacija, Balchik

Balčik , Bugarska – ID 11012
68,900 €
Područje 58 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
More 950 m
Naknada za uslugu 7 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju udoban 2-sobni stan s pogledom na more, u zatvorenom kompleksu Garden Palace u gradu Balchik. Stan ima ukupnu površinu od 58,49 m2. Dispozicija je

- prostrani dnevni boravak s kuhinjom od 20,89 m2 i izlazom na terasu s pogledom na more;

- ugodna spavaća soba površine 11,33 m2 s izlazom na terasu s pogledom na more;

- terasa s pogledom na more 4,63 m2;

- garderoba 1,81 m2;

- hodnik 3,90 m2;

- kupaonica s kadom i wc-om 4,08 m2.

Stan se nalazi na četvrtom katu peterokatnog zatvorenog kompleksa s bazenom, prostorom za opuštanje, spa centrom, restoranom, osiguranjem, parkingom i estetski uređenom okućnicom. Orijentacija stana je jugoistok što ga čini vrlo toplim i svijetlim. Prodaje se potpuno namješten i opremljen svime što je potrebno za ugodan boravak i cjelogodišnji život. Sobe apartmana nisu prolazne, svijetle i udobno namještene. Stan se grije klima uređajem. Zajednički dijelovi kompleksa su u savršenom stanju. Zgrada ima pet katova s liftom i kontroliranim pristupom. U dvorištu uz zgradu postoje zajednička parkirna mjesta, gdje se uvijek može parkirati. Postoji i mogućnost kupnje garaže. Naknada za održavanje je 7 eura po kvadratnom metru godišnje. Kompleks se nalazi u tihom i mirnom dijelu Balčika. Udaljenost do mora i obalnog pojasa iznosi svega 950 metara. U blizini se nalazi benzinska postaja, trgovine i restorani, ljekarne, bolnica. Botanički vrt Balčik je udaljen 500 m. U neposrednoj blizini kompleksa arhitektonskog parka "Palace", koji je udaljen samo 5 minuta hoda. Akvapark Albena - 7,5 km, centar Zlatni pijesci - 15 km, manastir Aladža - 16 km. Kompleks je vrlo dobro smješten i blizu je mnogih drugih popularnih mjesta i atrakcija. Stan je pogodan kako za život tako i za kupnju kao investiciju. To ga čini posebno atraktivnim ljeti i zimi.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Balchik, najvažnije bugarsko ljetovalište na sjeveru, vrlo je lijepo mjesto iznad širokog zaljeva. Zgrade se nalaze iznad mora u brdima i grupirane su oko tri mala trga postavljena jedan iznad drugoga povezana glavnom okomitom ulicom. Sam grad i njegova okolica vrlo su slikoviti zbog vapnenačkih litica i stijena iznad grada. Balčik je jeftinije mjesto u odnosu na obližnju Albenu i Zlatne pijeske, jer ima dosta starosjedilaca. To je normalan bugarski grad, a ne čisto turističko mjesto. Već se rimski pjesnik Ovidije divio njegovoj ljepoti i nazvao ga Bijelim gradom. Ova karakteristika vrijedi i danas, dijelom zbog brojnih kuća izgrađenih od bijelog kamena, a dijelom zbog jedinstvenih "bijelih" stijena od pješčenjaka između kojih se smjestio grad. Balchik je malo pogođen međunarodnim turizmom i još uvijek zadržava atmosferu crnomorskog lučkog grada.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
58 m2
Korisna površina
51.49 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
530 m
Liječnik
1 km
Kafić
1 km
Restoran
360 m
Bar
490 m
Škola/vrtić
200 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00