Lijepa i potpuno opremljena obiteljska kuća u Lozencu, vrhunske kvalitete i lokacije

Lozenec, Bugarska – ID 10981
450,000 €
Područje 230 m2
Izgled 4+kk
More 400 m
Naknada za uslugu 1 € advert.price_unit_OPTIONS.-1
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Vrhunska ponuda za probirljive! Luksuzna i potpuno opremljena obiteljska kuća, moderna novogradnja u popularnom ljetovalištu Lozenec.

Lokacija kuće je elitna i mirna, u kompleksu obiteljskih vila 400 metara od centralne plaže. Kuće su kompletno namještene i opremljene, svaka ima lijepo uređenu okućnicu, verandu i dva parkirna mjesta. Kuća ima 170 m2, od čega je korisna površina 150 m2, a veranda 19,5 m2. Natkrivena aluminijska pergola s triplex staklom i aluminijskim letvicama. Svaka kuća ima svoje dvorište površine 230 m2. Kuća je funkcionalno podijeljena na dvije etaže. Na prvom katu nalazi se prostrani dnevni boravak s modernom kuhinjom s ugrađenim vrhunskim električnim uređajima, wc i ostava. Imanje ima prekrasan trijem s pergolom i hidromasažnom kadom u dvorištu.

Atraktivno stepenište vodi na drugu etažu gdje se nalazi hodnik, tri spavaće sobe sa tri kupaonice i dvije terase. Vila je završena prvoklasnim građevinskim materijalima, s kvalitetnom i stilskom obradom, rasvjetom i boutique dizajnom. Svaka od kuća ima po dva Wiesman solarna panela za toplu vodu najviše klase s bojlerom od 300 litara i najsuvremenijom regulacijom. Kuće su opremljene Toshibinim hiperinverterskim klimatizacijskim sustavima, a vanjske jedinice skrivene su u posebnim aluminijskim kućištima. Kuća je prikladna opcija kako za život tijekom cijele godine, osobnu upotrebu za ljetnu obiteljsku rekreaciju, tako i za iznajmljivanje. Nema naknade za održavanje. Ovo je polovica dvojne kuće.Vrlo povoljna cijena! U osnovi, nabavna cijena odgovara troškovima izgradnje i opreme. Preporučujemo! U ponudi imamo ukupno četiri kuće u istom kompleksu. Ako kupite sve četiri - zanimljiv popust.

Odmaralište Lozenec nalazi se 59 km južno od Burgasa i nalazi se u podnožju planinskog lanca Strandža, koji je poznat po netaknutoj prirodi. To je ljetovalište koje brzo raste i razvija se.

Plaža u Lozencu je pješčana, prostrana s postupnim ulazom u more, na rubovima obrubljena stjenovitim formacijama s elegantnim beach barovima. U ljetnoj sezoni ovdje radi i nekoliko škola vodenih sportova.

Oko sela su prostrani vinogradi, šumski gajevi i šume, idealni za vožnju brdskim biciklom. Središte naselja nudi razne restorane, barove, diskoteke i trgovine. Ljubazni domaći ljudi i vrlo povoljne cijene stvaraju idealne uvjete za opuštajući odmor u naselju Lozenec.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
230 m2
Zaplet
230 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
170 m2
Parkiralište
YES
Posao
450 m
Liječnik
4 km
Kafić
240 m
Restoran
20 m
Bar
300 m
Škola/vrtić
370 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00