Funkcionalan i potpuno opremljen restoran blizu mora, Kiten

Kiten, Bugarska – ID 10395
330,000 €
Područje 245 m2
More 135 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Vašoj pozornosti nudimo potpuno opremljen i funkcionalan restoran ukupne površine 245,39 m2 u centru Kitena, u boutique zgradi u blizini južne plaže i mora. Restoran raspolaže sa 60 sjedećih mjesta u zatvorenom i 40 sjedećih mjesta u ljetnoj bašti.

Pokraj se nalazi velika kuhinja, potpuno opremljena za sve potrebe (profesionalna ventilacija, konvektomat, pizzeria i ostava sa dva ulaza). Restoran je opremljen strujom, internetom, vodom, otpadom i uredno odobren. Nema godišnje naknade za održavanje. Kupnja restorana u Kitenu, u blizini južne plaže i centra grada ima brojne prednosti kao dugoročna investicija:

1. Turistička destinacija: Kiten je posebno popularna destinacija na moru

tijekom ljetnih mjeseci. Restoran može privući turiste željne hrane i zabave na povoljnoj lokaciji, udaljenosti od mora i turističkih atrakcija.

2. Blizina plaže: Restoran je lako dostupan posjetiteljima,

3. Središnje mjesto: To povećava njezinu vidljivost i

dostupnost lokalnom stanovništvu i turistima koji žele doživjeti ugođaj gradske četvrti.

4. Potencijal za raznolikost ponude: Kombinacija blizine mora i centra grada daje mogućnost ponude raznovrsnih jelovnika uključujući morske delicije i tradicionalne bugarske

kuhinja. To je preduvjet za široki krug posjetitelja.

5. Rastući turizam: Regija bilježi porast turizma, novi vlasnik restorana imat će koristi od sve većeg broja posjetitelja koji traže gastronomska iskustva.

6. Dugoročni potencijal rasta: Ako se investicijom dobro upravlja i pruža kvalitetnu uslugu, restoran će postati uspješna tvrtka s dugoročnim rastom i potencijalom zarade.

Super ponuda! Preporučujemo!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kiten je malo primorsko mjesto smješteno u neposrednoj blizini Primorskog, oko 60 km južno od Burgasa. Ističe se izuzetno zdravom klimom i prekrasnom prirodom zahvaljujući spoju šume i mora. Nekada ribarsko mjesto postalo je popularno ljetovalište. Široke pješčane plaže s postupnim ulazom u more izmjenjuju se sa stjenovitim liticama. Kitenski zaljev se smatra jednim od najljepših gradova južnog Crnog mora. Na plaži ćete pronaći veliki izbor vodenih sportova i atrakcija. U luci se nalazi jahtaški klub i organiziraju se škole ronjenja. Naselje je pogodno za ljubitelje jedrenja i ribolova. Ušće rijeke Karakarač, koja se ovdje ulijeva u more, možemo smatrati rajem za ribare. U gradu ima mnogo kafića, restorana, barova i trgovina.

Područje
245 m2
Zaplet
245.39 m2
Korisna površina
191.61 m2
Izgrađeno područje
245.39 m2
Posao
120 m
Liječnik
240 m
Kafić
150 m
Restoran
20 m
Bar
140 m
Škola/vrtić
70 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00