Elegantan 2 sobni s pogledom na more, niska naknada za održavanje, prekrasan održavan kompleks, vrhunska cijena

Byala, Bugarska – ID 11180
58,500 €
Područje 56 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
More 500 m
Naknada za uslugu 120 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam stilski i funkcionalno namješten dvosobni stan na drugom katu manje stambene zgrade nestandardne arhitekture u tihom i mirnom primorskom mjestu Byala. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka u zajedničkom prostoru s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice-wc-a i balkona na koji se izlazi iz obje sobe. Sa prozora apartmana i sa balkona se vidi more, grad i puno zelenila. Izgrađena površina stana je 48 m2, ukupna površina je 56 m2. Stan je funkcionalno namješten i opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima uključujući i ugradbenu perilicu posuđa. U apartmanu se udobno mogu smjestiti 4 osobe - u spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet, au dnevnom boravku kauč na razvlačenje. Kupaonica je kompletno opremljena: tuš kabina, umivaonik sa velikim ogledalom, WC školjka, higijenski tuš, bojler, podno grijanje, kupaonska galanterija. U zgradu se ulazi s razine trećeg kata, tj. bez stepenica gore. Ispod stana je još 1 stambena etaža. Naknada za održavanje, uključujući fond za popravak, iznosi samo 120 € godišnje. Udaljenost od plaže je 500 m. Svi sadržaji su na pješačkoj udaljenosti. Stan je pogodan kako za stalni boravak tako i za sezonski odmor i iznajmljivanje. Zgrada u kojoj se nalazi apartman ima ograđeni prostor s bazenom za odrasle i djecu. Ispred zgrade je parking.

Byala je administrativno središte smješteno u središnjem dijelu bugarske crnomorske obale, između dvije međunarodne zračne luke - udaljene 50 km. od Varne i 60 km. iz Burgasa. Byala ima sve što vam je potrebno za ugodan život tijekom cijele godine i za miran obiteljski odmor.

Obalu karakterizira kombinacija prostranog pojasa plaže dugog preko 6 km, pješčanih dina, slikovitih bijelih litica i prekrasnih morskih uvala.

Byala je središte vinogradarstva i vinogradarstva, čija tradicija seže daleko u prošlost.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
56 m2
Korisna površina
48 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
760 m
Liječnik
870 m
Kafić
900 m
Restoran
240 m
Bar
690 m
Škola/vrtić
970 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00