Apartman na 1. katu u novogradnji s djelomičnim pogledom na more, na otoku Viru

Vir, Hrvatska – ID 11252
210,000 €
Područje 59 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 320 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se apartman u novogradnji na otoku Viru. Apartmanu pripada i krovna terasa s djelomičnim pogledom na more.

Ovaj stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade. Raspored prostorija uključuje 2 spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju s blagovaonom i dnevnim boravkom te natkrivenu terasu. Neto korisna površina ovih prostorija je 49,55 m2. Stepeništem se izlazi na krovnu terasu koja pripada ovom stanu i čini ¼ ukupne krovne terase. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto. Ukupna neto površina stana sa pratećom opremom iznosi 59,09 m2.

U zgradi se nalaze ukupno 4 stana. Udaljenost od mora je 320 m. Udaljenost od centra Vira je oko 2,3 km.

Prednost pri kupnji ove nekretnine: Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Zgrada od termo blok opeke. Toplinska izolacija fasade s 10 cm stiropora. Podne obloge su pločice. PVC stolarija sa roletama i komarnicima. Podno grijanje u kupaonici. Klima u dnevnom boravku i svakoj spavaćoj sobi. Stan ima i dimnjak. Ulazna vrata su protupožarna. Očekivani energetski certifikat A.

Otok Vir jedno je od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske. Nalazi se na krajnjem sjeverozapadu Zadarske županije. Okružuju ga Virsko more i Povljanski kanal te mnoštvo manjih uvala. S kopnom je povezan mostom.

Prostranu obalu otoka Vira, dugu 31,43 km, krase brojne plaže, od pješčanih, šljunčanih do šljunčanih, stjenovitih, od prometnih uređenih plaža s raznim sadržajima do intimnih uvala, djelomično netaknutih prirodom. Plaže na otoku Viru, dijelom smještene uz borovu šumu s kristalno čistim morem, čine ovaj otok idealnim za obiteljski odmor.

Osim za turizam u ljetnim mjesecima, Vir je idealno utočište za miran obiteljski život zimi. Ima sve potrebne sadržaje: školu, vrtić, trgovine, autobusnu stanicu, restorane i kafiće.

Vir je udaljen 26 km od Zadra i 12 km od najbližeg mjesta Nina.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
59 m2
Korisna površina
49.55 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
580 m
Liječnik
2 km
Kafić
370 m
Restoran
190 m
Bar
450 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00