4 sobe u centru, bez naknade, Kazanlak

Kazanlak, Bugarska – ID 10192
99,000 €
Područje 104 m2
Izgled 4+kk
Pod 4/5
More 202 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pažnji prostrani 4-sobni stan ukupne površine 104m2, koji se nalazi na četvrtom spratu od pet spratova u stambenoj zgradi u centru Kazanlaka, Bugarska. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice s wc-om, tri terase, tavana od 13 m2 i spremišta u podrumu. Dvije sobe bile su povezane s dnevnim boravkom s kuhinjom. Stan se prodaje nenamješten, rado ćemo pomoći oko namještaja i opreme! Parking je moguć u blizini.

Udaljenost od grada Stará Zagora je 30 km.

Nekretnina bez naknade za održavanje!

Stan pogodan za cjelogodišnje korištenje i iznajmljivanje!

Kazanlak je grad u Bugarskoj, u Dolini ruža, sjeverno od Stare Zagore između Stare planine i Srednje gore. Ima 49.031 stanovnika i središte je proizvodnje alatnih strojeva, tekstila i glazbenih instrumenata, a ujedno je i grad ruža i proizvoda od ružinog ulja.

Ruža je jedan od glavnih simbola Bugarske. Ova zemlja proizvodi najbolje ružino ulje na svijetu od 1664. godine, kada su prvi grmovi ruža uvezeni u Bugarsku iz Sirije preko Turske. Bugarska sada proizvodi 70% svjetskog ružinog ulja. Ruža Kazanlak uzgaja se u poznatoj Dolini ruža u središnjoj Bugarskoj, gdje su klimatski uvjeti za ovu izvanrednu biljku jedinstveni. U gradu se nalazi Muzej ruža, jedini takve vrste u svijetu. Ovdje možete pronaći do 15000 artikala vezanih uz uzgoj ruža. U gradu se nalazi i Povijesni muzej Iskra koji ima zbirku od više od 50.000 originalnih predmeta. Muzej štiti, istražuje i promiče cjelokupnu bogatu povijesnu baštinu Kazanlačke regije, uključujući tračke grobnice i blago iz doline tračkih vladara. Još jedna zanimljivost je grobnica Kaznlak koja se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Unutra se nalaze prekrasne freske iz 4. stoljeća pr. Ovaj spomenik je jedini takve vrste u svijetu. Grobnica se sastoji od uskog prolaza i kružne grobne komore s poznatim freskama u kupoli, tračke grobnice Golyama Kosmatka, koja je jedna od najvećih gomila na Balkanskom poluotoku s kraja 5. stoljeća prije Krista. U blizini je i pravoslavna crkva Shipka, koja je izgrađena između 1885. i 1902. godine u podnožju balkanske regije. Kompleks Shipka posvećen je ruskim, ukrajinskim i bugarskim vojnicima koji su poginuli za oslobođenje Bugarske u rusko-turskom ratu.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Područje
104 m2
Korisna površina
74.8 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
130 m
Liječnik
150 m
Kafić
100 m
Restoran
0 m
Bar
90 m
Škola/vrtić
150 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00