3-sobni apartman u prvom redu do mora, sa krovnom terasom

Marzamemi , Italija – ID 12192
359,000 €
Područje 92 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 20 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo jedinstveno iskustvo života uz more. Ovaj ekskluzivni stambeni kompleks sa šest apartmana nalazi se na jedinstvenoj lokaciji na samoj plaži Spinazza.

Direktan pogled na more i neposredan pristup čine kompleks rijetkom prilikom za posjedovanje kuće direktno na plaži. To znači da svaki dan možete uroniti u kristalno čisto more samo otvaranjem ulaznih vrata, izaći u kupaćem kostimu i uživati u slobodi hodanja bosih nogu.

Apartmani se prostiru na dvije etaže, nudeći svijetle i udobne prostore s velikim panoramskim terasama i privatnim vrtovima gdje možete uživati u mediteranskoj klimi i šumu valova koji nježno uspavljuju vaša osjetila beskrajnim plavetnilom koje se proteže do horizonta.

Svaka stambena jedinica sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i prostranog dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom, što osigurava maksimalnu udobnost i privatnost.

Apartmani u prizemlju imaju vlastiti vrt, dok apartmani na prvom katu imaju prekrasnu krovnu terasu.

Bilo da odaberete privatni vrt u prizemlju ili krovnu terasu na prvom katu, uživat ćete u vanjskim prostorima dizajniranim za maksimalnu udobnost i potpuno uvažavanje prirodne ljepote koja okružuje vaš dom.

Kupnjom ovog apartmana na plaži, dobit ćete jedinstvenu priliku ovu nekretninu nazvati "domom" i doživjeti jedinstveno životno iskustvo, gdje će more biti vaš vjerni pratilac, koji vam može pružiti iznimne emocije svaki dan.

U projektu nudimo stanove u rasponu cijena od 330.000 eura do 399.000 eura.

Naš poslovni partner nudi i srebrne, zlatne i platinum pakete za opremanje nekretnine.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
92 m2
Korisna površina
59 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00