2 sobe u ugodnom kompleksu s roštiljem, blizu plaže, Kranevo

Kranevo, Bugarska – ID 11022
94,900 €
Područje 79 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
More 600 m
Naknada za uslugu 6 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam moderan dvosoban stan u zatvorenom kompleksu u selu Kranevo, Bugarska. Stan ukupne površine 79,1 m2 i izgrađene površine 71,83 m2. Raspored prostorija: stilski opremljen i prostran dnevni boravak i blagovaona s kuhinjom 28,49 m2, prostrana spavaća soba 17,39 m2, hodnik 4,31 m2, kupaonica i wc 2,38 m2, terasa 9,48 m2 na koju se izlazi iz dnevne i spavaće sobe.

Stan se nalazi na četvrtom katu zatvorenog kompleksa sa bazenom i estetski uređenom okućnicom. Orijentacija stana je jugoistok što ga čini vrlo toplim i svijetlim. Prodaje se potpuno namješten i opremljen svime što je potrebno za ugodan boravak i cjelogodišnji život. Sobe su neprobojne, svijetle, prostrane i udobno namještene. Stan se grije vrhunskim klima uređajima. Podovi su terakota i laminat. Prostrana terasa ima set ljetne garniture od pravog drveta.

Sama zgrada je zidana, sa vanjskom izolacijom. Zajednički dijelovi kuće su u odličnom stanju.

U kompleksu Vama i Vašim gostima na raspolaganju su:

uređeni vrtovi i zelene površine, bazen s prostorom za opuštanje, odvojeni roštilj, zajednički parking, kontrolirani pristup, lift.

Kompleks se nalazi u relativno mirnom području, nedaleko od centra mjesta Kranevo. Udaljenost od mora i plaže je oko 600 metara. U blizini su sportski centri, termalno kupalište i zimski stadion. Prekrasno mjesto za opuštanje na jednoj od najčišćih plaža na bugarskoj obali.

U blizini se nalaze benzinske pumpe, prodavnice, restorani, apoteke, u blizini je arhitektonski i park kompleks "Palata", Akva park Albena - 7,5 km, Zlatni pjasci centar - 15 km, manastir Aladža - 16 km. Kompleks je vrlo dobro smješten i blizu je mnogih drugih popularnih mjesta i atrakcija.

Stan je pogodan kako za život tako i za kupnju kao investiciju. Apartman je posebno atraktivan u ljetnoj i zimskoj sezoni.

Naknada za održavanje iznosi 6€/m2 godišnje.

Odlična ponuda, topla preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kranevo se nalazi na sjevernoj obali bugarskog Crnog mora. Nalazi se oko 30 km od zračne luke Varna. Ovdje živi oko 1000 stalnih stanovnika. U Kranevu možete posjetiti veliki izbor restorana, atrakcija, trgovina, barova i diskoteka. U Kranevu se nalazi lijepa, duga i pješčana plaža s postupnim ulazom u more. Uz obalu je moguće prošetati do Albene, koja je udaljena oko 3 km.

3 km južno od odmarališta nalazi se rt Ekrene, na kojem se nalazi svjetionik, vidljiv s ceste Varna-Balchik. Između Kraneva i ljetovališta Albena nalazi se rezervat "Baltata" sa šumom starom više od 60 godina, u kojoj se mogu vidjeti neke zaštićene vrste biljaka i životinja.

16 km sjeverno od odmarališta nalazi se grad Balchik, gdje se nalazi poznati botanički vrt i palača kraljice Marije, a 25 km južno - grad Varna.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
79 m2
Korisna površina
71.83 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
430 m
Liječnik
130 m
Kafić
320 m
Restoran
160 m
Bar
430 m
Škola/vrtić
230 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00