2 sobe, samo 100m od ski lifta, otvorene tokom cele godine, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 11295
71,000 €
Područje 75 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
Skijaška staza 100 m
Naknada za uslugu 11 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vašoj pažnji 2 sobe samo 100 metara od glavne stanice gondole i centralne, pešačke ulice Glazne u Banskom!

Uživajte u luksuzu potpuno opremljenog apartmana u srcu meke zimskih sportova, golfa i gurmanskih užitaka. Apartman spaja udobnost udobnog smještaja s blizinom zimske zabave, golf terena i vrhunskih gastronomskih doživljaja. Ovaj apartman nudi ne samo eleganciju i prestiž, već i jedinstvenu priliku da iskusite savršenu kombinaciju sporta, opuštanja i vrhunske večere. Stan ima izdašnih 75 m2, nalazi se na trećem katu od pet katova i istočne je orijentacije. Raspored prostorija: predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om. U cijenu je uključen namještaj i oprema. Bogato opremljen kompleks Royal Towers ima parking, unutarnji i vanjski bazen, spa centar, restoran, recepciju, bar, ski rental, banku. Naknada za održavanje iznosi 11 €/m2 godišnje. Za korištenje SPA centra plaća se izborna doplata od 200 € po apartmanu godišnje.

U povijesnom gradu Bansko pronaći ćete šarmantne popločane ulice i posjede iz 16. stoljeća. Mnogi ovaj slikoviti grad uspoređuju s onima u Pirenejima i Alpama. Šarmantan grad s izvrsnim skijanjem i vrlo pristupačnim cijenama, nije ni čudo što se ljudi sele iz Alpa u Bansko. Najnovija nova skijaška destinacija u Europi. Dva golf terena su nadomak kompleksa, što mu daje izvrsnu privlačnost tijekom cijele godine. Mogućnost skijanja zimi i igranja golfa u mirnom ljetu Banske vrlo je privlačna kombinacija za vlasnike kuća za odmor i investitore.

Udaljenost od Bansko Royal Towersa do golf terena Pirin je 7 km

I još malo o Banskom:

Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.

S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila - s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.

Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.

Nalazi se 161 km. južno od zračne luke Sofija i 56 km. jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.

Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.

Jer Bansko ima sve!

Zimski turizam

Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama dužine od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! To je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji od ispitanih 400. Bansko nudi 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano osiguranih staza, dobru školu skijanja i trgovinu skijama, koje su na raspolaganju skijašima i daskašima.

27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.

Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.

Ukupan broj vučnica je 23 - sedam mjesta za sjedenje, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu je pokretni vrtuljak, novi vrtići.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
75 m2
Korisna površina
66 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
180 m
Liječnik
590 m
Kafić
180 m
Restoran
150 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
430 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00