2 sobe s pogledom na more i prvi red, Lalov Egrek, Lozenec

Lozenec, Bugarska – ID 10083
84,900 €
Područje 65 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 20 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prvi red i pogled na more! Nudimo na prodaju 2-sobni stan površine 65m2 koji se nalazi na drugom katu od tri etaže u kompleksu Lalov Egrek u Lozencu. Raspored prostorija: dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i terasa s pogledom na more. U cijenu je uključen namještaj i oprema. Stan u savršenom stanju. Preporučujemo

Kompleks Lalov Egrek je stilski stambeni kompleks u tihom i mirnom mjestu Lozenec. Kompleks se sastoji od privatnih obiteljskih kuća, apartmana i hotela. Nalazi se tik uz malu plažu, 1,5 km južno od sela Lozenec i 3,5 km sjeverno od mjesta Carevo. Kompleks nudi Vama i Vašim gostima: zeleno, dobro održavano zemljište, bazen, prostor za opuštanje, dječje igralište, bar, parking, 24-satno osiguranje. Udaljenost od plaže je 20 metara. Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Stan idealan za cjelogodišnji život ili za iznajmljivanje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Odmaralište Lozenets nalazi se 59 km južno od Burgasa i nalazi se u podnožju planinskog lanca Strandža, koji je poznat po netaknutoj prirodi. To je ljetovalište koje brzo raste i razvija se.

Plaža u Lozencu je pješčana, prostrana s postupnim ulazom u more, na rubovima obrubljena stjenovitim formacijama s elegantnim beach barovima. U ljetnoj sezoni ovdje radi i nekoliko škola vodenih sportova.

Oko sela su prostrani vinogradi, šumski gajevi i šume, idealni za vožnju brdskim biciklom. Središte naselja nudi razne restorane, barove, diskoteke i trgovine. Ljubazni domaći ljudi i vrlo povoljne cijene stvaraju idealne uvjete za opuštajući odmor u naselju Lozenec.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
65 m2
Korisna površina
57 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
480 m
Liječnik
4 km
Kafić
430 m
Restoran
430 m
Bar
430 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00