1 soba u luksuznom kompleksu Dawn Park Deluxe, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 10776
50,500 €
Područje 35 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/5
More 700 m
Naknada za uslugu 17 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam lijepu 1 sobu ukupne površine 352m2, smještenu na prvom katu od šest katova u luksuznom privatnom kompleksu Dawn Park Deluxe u Sunny Beachu, Bugarska. Raspored prostorija je dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica s wc-om i balkon. Stan se prodaje namješten prema trenutnim slikama. Dawn Park Deluxe sastoji se od 2 odvojene zgrade povezane barom u predvorju s recepcijom, SPA i kozmetičkim salonom, smještenim u prekrasnom vrtu s fontanama, sjenicama i garniturama za sjedenje. Kompleks se nalazi 700 metara od plaže, u mirnom području s dobro razvijenom infrastrukturom. Vlasnicima i njihovim gostima u kompleksu su na raspolaganju:

Vanjski grijani bazen za odrasle i djecu

Veliki vrt s fontanama, sjenicom i garniturom za sjedenje

Igralište

Luksuzni spa centar

Prostrano predsoblje s recepcijom

bar u predvorju

Besplatno parkiranje

24-satno cjelogodišnje osiguranje i video nadzor u prostoru

Naknada za održavanje iznosi 17 €/m2 godišnje. Jako dobra ponuda, preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u naselju osiguran je mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.

Sunčana obala je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor s mnoštvom sadržaja za djecu. Uživat će i mladi, za koje postoji mnogo mogućnosti za zabavu.

Naselje ima živahno obalno šetalište koje se proteže cijelom dužinom plaže gotovo do Nesebara. Oivičen je brojnim kafićima, štandovima i ugodnim restoranima. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja. Šetnja uz prekrasno osvijetljene kolonade također je vrlo popularna. Posljednjih godina većina hotela je doživjela veliku modernizaciju i ni po čemu se ne može uspoređivati s hotelima u nekim poznatim turističkim središtima na Mediteranu.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
35 m2
Korisna površina
30.8 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
40 m
Liječnik
530 m
Kafić
380 m
Restoran
120 m
Bar
230 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00