1 soba s prekrasnim pogledom na more, top cijena, Lozenec

Lozenec, Bugarska – ID 10072
45,000 €
Područje 40 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 56 m
Naknada za uslugu 330 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Popust! Nudimo prekrasnu 1 sobu površine 40,43 s prekrasnim pogledom na more. Stan se nalazi na drugom katu od četiri etaže. Raspored prostorija: predsoblje sa ugradbenim ormarom,

prostor za opuštanje s kuhinjskim elementom s ugrađenim velikim hladnjakom sa zamrzivačem,

pećnica, staklokeramička ploča za kuhanje i šank, kupaonica s wc-om i tuš kabinom, mramorna ploča s ugradbenim sudoperom, bojler i prostrani balkon s lijepim pogledom na more.

Još jedan bonus je parkirno mjesto uz stan. U cijenu je uključen namještaj i oprema.

Kompleks Romantika je zatvoreni kompleks - jedno od najživopisnijih mjesta na južnoj obali Crnog mora, udaljeno 2,1 km od grada Kiten i 56 metara od morske obale. Prostor ima vanjski bazen, prostore za opuštanje, piano bar, dječji klub, dječje igralište, održavanje zelenila, rasvjetu i čišćenje zajedničkih prostorija u zgradi i dvorištu, internet u zajedničkim prostorijama, održavanje staze od dvorišta do plaža, i više. Jedinstveno mjesto s prekrasnom plažom, pored ušća Karaagacha. Naknada za održavanje iznosi 330 € godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Odmaralište Lozenets nalazi se 59 km južno od Burgasa i nalazi se u podnožju planinskog lanca Strandža, koji je poznat po netaknutoj prirodi. To je ljetovalište koje brzo raste i razvija se.

Plaža u Lozencu je pješčana, prostrana s postupnim ulazom u more, na rubovima obrubljena stjenovitim formacijama s elegantnim beach barovima. U ljetnoj sezoni ovdje radi i nekoliko škola vodenih sportova.

Oko sela su prostrani vinogradi, šumski gajevi i šume, idealni za vožnju brdskim biciklom. Središte naselja nudi razne restorane, barove, diskoteke i trgovine. Ljubazni domaći ljudi i vrlo povoljne cijene stvaraju idealne uvjete za opuštajući odmor u naselju Lozenec.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
40 m2
Korisna površina
35 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
700 m
Liječnik
1 km
Kafić
710 m
Restoran
140 m
Bar
620 m
Škola/vrtić
720 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00