Vrhunska vila s tri spavaće sobe na prvoj liniji, zajamčen prinos, Tortuga Beach Resort, Kepverdy

Santa Maria, Zelenortski otoci – ID 4281
310,000 €
Područje 150 m2
Izgled 4+kk
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo prekrasnu vilu površine 115,9 m2, sa tri spavaće sobe u drugom redu na otoku Sal, Cape Verde. Vlastiti vrt i vlastiti bazen! Jedinstvena prilika za ulaganje! Zajamčena primanja uz mogućnost korištenja pet tjedana godišnje! Vlasnik ne plaća energiju, bazene, zone za opuštanje, ležaljke i suncobrane na plaži tijekom vlastitog korištenja za sebe ili svoje goste! 47 tjedana godišnje potpuno upravljanje najmom. Nema naknade za održavanje pod uvjetom da potpišete ugovor o najmu s tvrtkom za upravljanje! Nudimo nekoliko nekretnina različitih veličina i rasporeda u naselju i okolnim mjestima. Cijene od 140.000 €! Specifična opisana nekretnina je vila na prvoj liniji u 5* Tortuga Beach Resortu na otoku Sal, Kaperdivy. Vila je dvoetažna, stambene površine 115,9 m2, ima vlastiti vrt od 47,1 m2, prekrasnu terasu od 68,6 m2, te vlastiti bazen.
Dispozicija-
prvi kat: predsoblje, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i izlazom na vrt, spavaća soba, ostava, kupaonica s wc-om.
drugi kat - dvije prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice sa wc-om, lijepa, prostrana terasa
U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema. Na upit šaljemo tlocrt. Otkrijte savršeno utočište rezervata i sjajnu priliku za ulaganje! Izravni letovi iz Praga i Bratislave. Zajamčena primanja uz mogućnost posjedovanja nekretnine 5 tjedana godišnje. – jamstvo samo za neke nekretnine, 5t korištenja u slučaju programa najma
Izbor drugih nekretnina različitih veličina i rasporeda u ovom i sestrinskim odmaralištima. Cijene od 140.000 €!
U cijenu je uključena kompletna oprema. Na zahtjev ćemo poslati tlocrt i organizirati online ili tradicionalni obilazak.
Cape Verde je tropski raj usred Atlantskog oceana s 10 otoka na zapadnoj obali Afrike. Zahvaljujući 350 sunčanih dana godišnje, temperature su konstantno između 25-30 °C, voda je kristalno čista. Na ovom mjestu nema uragana, potresa, vulkana ili drugih sličnih opasnosti. Cape Verde ima mantru 'Bez stresa', a njegov opušteni stil života čini ga idealnim odredištem za odmor. Interes za putovanja u Zelenortske otoke porastao je za 115% od 2000. godine, a očekuje se da će se dodatno udvostručiti do 2024. godine. Za uspješnu turističku industriju dijelom su zaslužni visoki standardi gostoprimstva i idealna klima za kupanje tijekom cijele godine. Brzo rastući interes za ovu destinaciju doveo je do velike potražnje za kvalitetnim smještajem, koja često premašuje ponudu. Uz rastuću turističku industriju, za prosperitet Zelenortskih otoka zaslužna je i stabilna, demokratska vlada i jasna strategija
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
150 m2
Zaplet
150 m2
Korisna površina
115.9 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
115.9 m2
Parkiralište
YES
Posao
720 m
Liječnik
600 m
Kafić
600 m
Restoran
0 m
Bar
300 m
Škola/vrtić
560 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00