Velika, niskoenergetska vila 3+1, 3 kupaonice, dva dnevna boravka

Famagusta , Cipar – ID 9568
370,000 €
Područje 300 m2
Izgled Netipično
More 4 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Mi smo na licu mjesta i možemo ponuditi sve potencijalne projekte na otoku. Pomoći ćemo vam da se zaljubite u biser Sredozemnog mora, Cipar. Broj jedan smo na tržištu s više od 1000 zadovoljnih klijenata uz more, pogledajte naše recenzije. Pratite naše investicijske ture na našoj web stranici.

Po drugi put od 2021. godine, časopis Forbes proglasio je Sjeverni Cipar najboljom investicijom uz more. Iznimno smo ponosni na činjenicu da smo apsolutni pioniri u ponudi nekretnina na sjevernom Cipru na češkom tržištu.

Trenutno nudimo na prodaju po odličnoj cijeni ovu ogromnu, niskoenergetsku vilu s velikom parcelom, nedaleko od OC u Famagusti i nedaleko od najvećeg sveučilišta na Cipru. S vlasnikom se može dogovoriti obročna otplata na godinu dana ili više, u tom slučaju će cijena biti nešto viša.

Raspored u pređi:

dvorana

glavni dnevni boravak

velika kuhinja

dnevni boravak N2 sa kuhinjom

izlaz na terasu

WC

prvi kat:

glavna spavaća soba s odvojenim ormarom i vlastitom kupaonicom i wc-om

spavaća soba N2

spavaća soba N3

WC

tri balkona

dva natkrivena parkirna mjesta

U kući se troškovi pametno rješavaju tzv. oporabom. Kuća ima podno grijanje, mjerenje vlage i još mnogo toga. U vrtu se nalazi garaža u kojoj se nalaze svi alati i oprema koja nam je potrebna.Kuću je projektirao sam glavni arhitekt projektanta, a korišteni su mramor i granit.

Sve je uključeno u cijenu, uključujući pravne usluge našeg odvjetnika. Novi vlasnik plaća samo porez na promet nekretnina. Obratite se brokeru za cjelokupni postupak. Cijena je konačna, vlasnik je već snizio milijun kruna.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Broj katova
2
Izgled
Netipično
Područje
300 m2
Zaplet
500 m2
Korisna površina
480 m2
Terasa
50 m2
Balkon
50 m2
Garaža
YES
Izgrađeno područje
300 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
430 m
Liječnik
7 km
Kafić
670 m
Restoran
350 m
Bar
690 m
Škola/vrtić
160 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00