Ulaganje u vile na Cipru 5% popusta tri etaže, četiri kupaonice i bazen

Trikomo, Cipar – ID 9712
400,000 €
Područje 200 m2
Izgled 3+1
More 300 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Želite li sigurno zaštititi svoje financije od inflacije? Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Na pravom ste mjestu. Kod nas ne plaćate proviziju za posredovanje u poslu, mi smo zastupnici developera, kupujete direktno od prodavatelja. Mi smo vodeći na tržištu s više od 1000 zadovoljnih klijenata uz more, imamo najveću ponudu na Cipru, pogledajte naše recenzije.

Po drugi put od 2021. godine, magazin Forbes proglasio je Sjeverni Cipar najboljom investicijom uz more. Iznimno smo ponosni na činjenicu da smo apsolutni pioniri u ponudi nekretnina na sjevernom Cipru na češkom tržištu.

Trenutno nudimo mogućnost kupnje investicijske vile u ovom hotelskom projektu po nenadmašnim uvjetima. Nudimo vam jedinstvenu promociju: pod određenim uvjetima, uz ovu ponudu možete dobiti 5% popusta na cijenu nekretnine od investitora.

Pod određenim uvjetima možemo doći do - 5% ispod tržišne cijene, ako ste zainteresirani, ne ustručavajte se kontaktirati me.

Rok za predaju vila je otprilike za godinu, za godinu i pol. Ali možete plaćati do 36 mjeseci bez povećanja! Od 70 vila u projektima samo je nekoliko ostalo prazno.

Nakon primopredaje za godinu i pol, vilu možemo iznajmiti odmah i na taj način djelomično platiti kupoprodajnu cijenu, imamo obročnu otplatu na 3 godine bez povećanja! Pomoći ćemo s najmom, mi sami imamo investicijsku vilu u ovom projektu.

Vile 3+1 imaju tri etaže, četiri kupaonice, veliku krovnu terasu na kojoj se može izgraditi pergola, roštilj i jacuzzi. Sve se nalazi 300m od plaže na Cipru. Luksuzni jahtaški klub također će biti dio projekata. Vile imaju i vlastiti bazen. U susjedstvu je izvrstan vodeni park, to je stvarno izvrsna investicija za iznajmljivanje i uštedu novca.

I sami imamo iskustva u ovom projektu za više informacija o povratu i odličnom obročnom plaćanju i drugim pogodnostima naše tvrtke, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Projekt ima bogatu infrastrukturu unutar samog resorta i duž plaže. Možete uživati u spa centru, bazenima, fitnessu, dječjem igralištu, vodenim parkovima, kafićima, restoranima, barovima na plaži i još mnogo toga. Uz karticu klijenta omogućit ćemo vam pristup svim infrastrukturama svih projekata ovog developera na cijelom otoku.

Programer vam s ponosom predstavlja člansku iskaznicu koja klijentima omogućuje jedinstvene privilegije i pogodnosti u svim projektima programera, a to su ulasci u infrastrukturu programera i 10% popusta u restoranima + ostale pogodnosti.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Broj katova
3
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
200 m2
Zaplet
200 m2
Korisna površina
120 m2
Terasa
67 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
4 km
Liječnik
22 km
Kafić
360 m
Restoran
70 m
Bar
370 m
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00