Super 2 sobe u novoj zgradi, 300m od mora, Qerret, Albanija

Qerret, Albanija – ID 5794
Područje 75 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
More 300 m
Stanje Gotovo
Nudimo vam novi 2-sobni stan u Qerretu, Albanija. Ukupne površine 75 m2. Nalazi se na 4. katu, u zgradi s liftom. Raspored prostorija je predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon. Stan se prodaje s namještajem i opremom prema slikama. Nova zgrada je završena na prijelazu 2021.-2022. Nalazi se cca 300m od mora. Idealna lokacija u blizini trgovine i restorana.

Naknada za održavanje je 8 do 12 eura mjesečno.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Qerret je selo smješteno u središnjim ravnicama Zapadne nizine u Albaniji. Dio je okruga Tirana. 2015. godine ulazi u sastav općine Kavaje. Ovo područje ima jednu od najljepših plaža na Jadranu.

Ako niste birali iz trenutne ponude, nema veze. Znamo kako raditi s potražnjom i stručno ćemo pronaći vaš stan iz snova za vas!
Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
75 m2
Korisna površina
75 m2
Balkon
YES
Posao
270 m
Liječnik
6 km
Kafić
420 m
Restoran
250 m
Bar
340 m
Škola/vrtić
820 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00