Studio u novoj rezidenciji s bazenom na krovu, 2 minute hoda od poznate plaže, u Sarandi, Albanija

Saranda, Albanija – ID 9159
81,183 €
Područje 58 m2
Izgled Studio
Pod 1/6
More 100 m
Naknada za uslugu 25 € mjesečno
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona
Nudimo vam nekretninu za ulaganje u novi projekt koji se gradi u šarmantnoj Sarandi. Predstavljamo rezidenciju, najnoviji dodatak prekrasnoj obali Sarande u Albaniji. S prekrasnim panoramskim pogledom na Sredozemno more, ova zgrada od 6 katova prava je oaza luksuza i udobnosti. Smješten samo 2 minute od poznate plaže Zero Zero Beach, nudi savršen bijeg od užurbanosti svakodnevnog života. Zamislite da se budite uz šum valova i uživate u jutarnjoj kavi na vlastitom balkonu s pogledom na kristalno čisto more. Ali to nije sve. Rezidencija se može pohvaliti jedinstvenom značajkom koja je izdvaja od bilo koje druge zgrade u tom području - bazen na vrhu! Zaronite u osvježavajuću vodu, sunčajte se i uživajte u prekrasnom pogledu na obalu Sarande. Bilo da tražite kuću za odmor ili stalno prebivalište, ova rezidencija je savršen izbor. Nudi savršeni mediteranski stil života zahvaljujući vrhunskim sadržajima i izvrsnoj lokaciji.

Nakon primopredaje ključeva, svi stanovi će biti opremljeni pločicama, pločicama u kupaonicama (pod+zidovi), sanitarijama u kupaonici, vanjskim i unutarnjim vratima te obojanim zidovima. U fazi izgradnje, kao kupac, možete sami odabrati boju zidova, pločica i kupaonske opreme.

Garsonijera ukupne površine 58,95 m2 i korisne površine 47,08 m2. Nalazi se na 1.katu. Raspored prostorija je dnevni boravak, kupaonica s wc-om i balkon površine 5,28 m2.

Plan plaćanja:
Plaćanje za kupnju nekretnine vrši se na rate.
1. Kupac uplaćuje depozit za rezervaciju za blokadu nekretnine.
2. Kupac će platiti ratu od 40% vrijednosti investicije u roku od 14 dana od dana potpisa javnobilježničkog ugovora.
3. Kupac će platiti ratu od 30% vrijednosti investicije po završetku okvirne faze izgradnje definirane ugovorom.
4. Kupac plaća ratu od 25% vrijednosti investicije prilikom primopredaje ključeva dovršenog stana.
5. Preostalih 5% plaća kupac nakon primitka Potvrde.

Oglašena cijena pokriva sve troškove vezane uz završetak procesa kupoprodaje nekretnine, uključujući: javnobilježničke pristojbe (bilježničke pristojbe, porez na promet nekretnina, biljege), službene prijevode na engleski jezik i sve radnje potrebne za sklapanje kupoprodajnog ugovora. Naknada za upravljanje i održavanje zajedničkih prostorija iznosi 25 eura mjesečno.

Za više informacija, ne ustručavajte se kontaktirati RK.
Kat
1
Broj katova
6
Izgled
Studio
Područje
58 m2
Korisna površina
47.08 m2
Balkon
5.28 m2
Garaža
YES
Bazen
bazeni
Posao
90 m
Liječnik
240 m
Kafić
140 m
Restoran
60 m
Bar
50 m
Škola/vrtić
530 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00