Stan u novogradnji na mirnoj lokaciji, pogled na more i planine, Budva

Budva, Crna Gora – ID 7644
155,000 €
Područje 65 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/4
More 1 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaju stan u novogradnji, koji se nalazi u mirnom dijelu Budve zvanom Majne. Smještaj je jednosobni apartman s dvije terase, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom. Stan je trenutno opremljen samo kuhinjom i kupaonicom, što budućim vlasnicima ostavlja prostora za kreativnost u opremanju.
Kompleks privlači i svojom povoljnom lokacijom, u blizini svega što je potrebno za ugodan život. Trgovine mješovitom robom, trgovina elektronikom, barovi, kafići, restorani pa čak i crkva nalaze se u blizini, a plaža je udaljena 20 minuta hoda.
Ova opcija je idealna za manju obitelj s djetetom i za ljetovanje ili najam.

Budva sa naseljima Boreta, Bečići, Rafailovići, Pržno, Miločer, Sveti Stefan, Reževići i Peraziča čini jednu od najljepših rivijera i primorja. Karakteriziraju je intimne, skrivene uvale, sitne tihe luke, čisti pijesak, bujna mediteranska vegetacija.Budva je postala poznata po prostranim prelijepim plažama (krupni i sitni pijesak, sitni šljunak). U njemu i njegovim hotelskim kompleksima koncentriran je živ sportski, zabavni, društveni i kulturni život. Hotelski kompleksi, uglavnom gotovo samostalni hotelski gradovi poput Slovenske plaže, smješteni su izvan starog grada, iza njegovih zidina, u neposrednoj blizini mora. Među budvanskim plažama prestižnu Plavu zastavu dobile su plaže: „Blue Beach“, „S&I Beach Life“, „Escallera“ i „Mogren I“. Prva tri navedena nalaze se u uvali Jaz, pješčane su i do njih se dolazi skrećući 500 m od Jadranske magistrale, zapadno od Budve.
U središnjem dijelu crnogorske obale nalazi se drevni grad Budva, trenutno možda najpopularnije turističko mjesto u Crnoj Gori. Pratite li autocestu koja prati obalu od Boke Kotorske prema Skadarskom jezeru, otprilike na pola puta doći ćete do popularne destinacije Budve. Grad leži u širokom Budvanskom zaljevu, a od nepovoljnih vremenskih utjecaja iz unutrašnjosti zaštićen je planinama Lovćen i Paštrovići.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
65 m2
Korisna površina
63 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
610 m
Liječnik
870 m
Kafić
820 m
Restoran
220 m
Bar
310 m
Škola/vrtić
440 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00