Savršena luksuzna vila, Marine, Budva, Crna Gora

Maine, Crna Gora – ID 8232
1,200,000 €
Područje 230 m2
Izgled 4+kk
More 2 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Vile za prodaju nastale su prema jedinstvenom projektu u novom kompleksu Pine Village - Authentic Resort & Spa koncept.
Vrhunski mediteranski dizajn seoskih kuća u kombinaciji s najboljim krajobraznim dizajnom stvara atmosferu jedinstva s prirodom, zadržavajući privilegije blizine grada i prvoklasnu udobnost. Kompleks se nalazi u jednom od najboljih područja Crne Gore - u gradu Budvi, poznatom i kao biser Jadrana i središte crnogorske obale.
Vile su sačuvale duh nacionalnog stila Crne Gore, a dizajn je izveden u skladu sa modernim arhitektonskim trendovima, uzimajući u obzir potrebu za udobnim i jedinstvenim stilom života. Filozofija kompleksa ima za cilj uvođenje koncepta otvorenog prostora u urbani život.
Pine Village Concept - Authentic Resort & Toplice imaju zaštićeni krajolik uronjen u zelenilo i jamče privatnost lokacije, gdje je ljepota prirode nadopunjena visokom uslugom i jedinstvenim arhitektonskim rješenjem svake vile.
Infrastruktura kompleksa uključuje privatni fitness i SPA, saunu s izravnim pristupom grijanom unutarnjem bazenu, koji se pretvara u otvoreni u privatnom prostoru.
Iz kompleksa se pruža panoramski pogled na more i planine. Osim toga, na području Pine Village - Authentic Resort & Toplice sadrže rijetke biljne vrste i čiste vodene tokove oko vila.
Recepcija i prostorno osiguranje za stanare radi 24/7. Ima vlastiti parking, vanjsko kino i roštilj. Raspored vile osmišljen je za udobnost i istinski užitak življenja u naselju Pine Village.
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
230 m2
Zaplet
230 m2
Korisna površina
241.41 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
125 m2
Parkiralište
YES
Posao
820 m
Liječnik
1 km
Kafić
960 m
Restoran
410 m
Bar
560 m
Škola/vrtić
640 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00