Šarmantan hotel u živopisnom gradu Kotoru, Dobrota, Crna Gora

Dobrota, Crna Gora – ID 7780
2,250,000 €
Područje 250 m2
More 95 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona
Nudimo na prodaju šarmantan hotel koji se nalazi u živopisnom gradu Kotoru, Dobrota. Ova atraktivna nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za investitore koji žele steći uspješan ugostiteljski posao na vrhunskoj lokaciji.

Mini hotel ukupne površine 380m2 (bez terasa) svojim gostima nudi ugodno i ugodno okruženje. Hotel se sastoji od dva stilski uređena studio apartmana i pet dobro opremljenih jednosobnih apartmana, što ukupno čini sedam smještajnih jedinica. Svaki je apartman promišljeno namješten kako bi gostima osigurao ugodan boravak.

Osim smještaja, ovaj hotel nudi sadržaje koji služe i gostima i zaposlenicima. Može se pohvaliti praonicom koja omogućuje učinkovito i praktično čišćenje. Prisutnost ureda i recepcije osigurava 24-satno poslovanje i izvrsnu uslugu gostima.
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini mora, gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu i lakom pristupu plaži. Hotel je također povoljno smješten u blizini raznih restorana i drugih sadržaja.

Dobrota je malo selo u Crnoj Gori, na obali Boke Kotorske. Selo ima oko 8.200 stanovnika. Dobrota se proteže nekoliko kilometara duž živopisne obale, od drevnog grada Kotora do sela Ljuta, i s pravom se smatra jednim od najljepših naselja Boke Kotorske. Plaža, duga oko 7 km, proteže se duž cijelog naselja i sastoji se od betoniranih i šljunčanih površina. Mjesto je puno raznih kafića, barova i restorana. Nedostatak prostranih pješčanih plaža u potpunosti je nadoknađen prekrasnim pogledom na Boku kotorsku. Za razliku od plaža mnogih većih turističkih centara, na obali Dobrote izuzetno se rijetko mogu vidjeti prepuni izletnici.
Pogled na more
YES
Područje
250 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
380 m2
Izgrađeno područje
380 m2
Parkiralište
YES
Posao
460 m
Liječnik
280 m
Kafić
270 m
Restoran
150 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
260 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00