prostrani 3+ kk s pogledom na more u centru Famaguste

Famagusta , Cipar – ID 7121
153,500 €
Područje 75 m2
Izgled 3+kk
Pod 8/13
More 1 500 m
Stanje Gotovo

U isključivom zastupstvu vlasnika, nudimo ovaj prostrani 3+ kk u centru grada Famagusta. Potencijal najma stana je najmanje 700 eura mjesečno. Nema godišnje naknade za održavanje kao kod drugih projekata.

Rado ćemo Vam pomoći oko dugoročnog najma nekretnine. Nalazimo se na licu mjesta, a na raspolaganju vam je i odjel za iznajmljivanje i vlastiti odvjetnik koji će vam pružiti sve usluge na poziv.

U cijenu je uključen sav namještaj, pravne usluge, garaža, samo bez bijele tehnike. Novi vlasnik plaća samo prijenos nekretnine na svoje ime preko našeg odvjetnika. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za cijeli postupak.

Potpuno novi projekt u Famagusti, jednom od vrhunaca ulaganja na otoku, ponovno vam je na vidiku. Projekt dodaje novu boju srcu Famaguste.

Projekt je osvojio nagradu "Najbolji stambeno-komercijalni kompleks" na godišnjoj dodjeli nagrada "Property NC Awards" koju održava magazin Property NC.

Ovaj grad na istočnoj obali Cipra očarava posjetitelje prekrasnom mješavinom starih i novih arhitektonskih dizajna. Kompleks je luksuzni stambeno-poslovni kompleks kreiran u stilu nebodera.

Lokacija uključuje rezidenciju i trgovački centar u središnjem dijelu Famaguste.

Pribor u projektima:

Restoran

Kafić u baru;

Trgovine

uredi;

Fitness centar;

Ljekarne

Zatvoreni parking;

bankomati i drugo

u blizini nalazimo:

najveće sveučilište na Cipru Istočnomediteransko sveučilište, koje je priznato u cijelom svijetu

škola, bolnica

OC City centar

plaža je udaljena samo 1500m

pogodna veza sa zračnom lukom Larnaca i zračnom lukom Ercan

Prvi smo Vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inozemstvu. Jedna smo od malih tvrtki na otoku koja će Vam pružiti sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući i najam Vaše nekretnine.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
8
Broj katova
13
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
75 m2
Korisna površina
75 m2
Balkon
8 m2
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
330 m
Liječnik
110 m
Kafić
110 m
Restoran
70 m
Bar
500 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00