Prostrane 4 sobe s prekrasnim pogledom na more, u kompleksu Golf Coast u blizini Kavarne

Kavarna , Bugarska – ID 6755
90,000 €
Područje 111 m2
Izgled 4+kk
Pod 4/4
More 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Čuvajte se agenata za nekretnine koji su zbog situacije na češkom tržištu nekretnina iz dana u dan počeli nuditi nekretnine u inozemstvu! Bez dovoljnog poznavanja inozemnog tržišta koje je drugačije od češkog! Oslonite se na stručnjake i nemojte nepotrebno riskirati!

Nudimo Vam 4 sobe ukupne površine 111,88 m2. Stan se nalazi na četvrtom katu od četiri etaže u kompleksu Golf Coast u blizini Kavarne. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak, tri spavaće sobe, kupaonica s wc-om i prostrana terasa s prekrasnim pogledom na more. Stan je zapravo jednosoban te je vlasnik dio blagovaonice pregradio u još dvije spavaće sobe. Pregrada je izrađena od gips kartona i može se ukloniti u bilo kojem trenutku. Stan se prodaje kompletno namješten sa namještajem i opremom prema važećim dotografijama. Kompleks Golf Coast nalazi se na obali u području Ikantalaka, s jedinstvenim pogledom na more i jednim od najpoznatijih golf kompleksa na Crnom moru, gdje su plaže lako dostupne gostima i vlasnicima nekretnina. Kompleks ima vanjski bazen, prostor za opuštanje, restoran i parking.

Grad. Kafić je udaljen svega 8 km. U blizini se nalaze trgovine mješovitom robom.

Naknada za održavanje iznosi 10€/m2 godišnje i uključuje vodu korištenu u stanu. Kompleks ima vlastitu bušotinu sa certificiranom mineralnom vodom.

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
111 m2
Korisna površina
98 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
300 m
Liječnik
7 km
Kafić
4 km
Restoran
30 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
4 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00