Prostrane 3 sobe u Nesebaru, Sea Wave kompleks

Nesebar, Bugarska – ID 6620
119,500 €
Područje 106 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/5
More 100 m
Naknada za uslugu 2 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo

Nekretnina za cjelogodišnji život u Nesebaru, Bugarska! Gotovo uz samu plažu u području Aurelia, spreman je za kupnju prostrani trosoban stan u kompleksu Mořská vlna. Stan se nalazi na drugom katu od pet etaža i ima izdašnih 106 m2. Raspored prostorija je predsoblje, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije terase, dvije kupaonice sa wc-om. Stambena niska kuća savršeno je mjesto za ugodan život tijekom cijele godine ili ulaganje za prihod od najma. Lijepo područje u blizini plaže i okruženo svom potrebnom infrastrukturom. Udaljenost od plaže je samo 100 metara. Naknada za održavanje zajedničkih prostorija je minimalna. Tu je bazen, prostor za opuštanje, 24-satno osiguranje i parking. Naknada za održavanje iznosi samo 2 €/m2 godišnje. Preporučujemo!

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Grad Nessebar jedno je od najposjećenijih bugarskih ljetovališta na obali Crnog mora. Nalazi se 38 km od Burgasa i 100 km južno od Varne na istoimenom stjenovitom poluotoku koji se slobodno spaja s pješčanom Sunčanom plažom na jugu.

Grad je 1056. godine proglašen arhitektonskim i arheološkim rezervatom. Od 1983. godine uvršten je na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Tipično za ovo slikovito mjesto je crnomorski razvoj dvokatnih drvenih kuća, stisnutih jedna uz drugu u krivudavim ulicama. Ugođaj upotpunjuju brojne crkve, uglavnom iz bizantskog razdoblja (crkva sv. Ivana Krstitelja iz 11. st., sv. Stjepana iz 10. st. s prekrasnim zidnim slikama iz razdoblja bugarskog narodnog preporoda, te crkva sv. od Pantokratora). Najstarija sačuvana crkva je Bazilika, koja vjerojatno potječe iz 5. st. U središtu grada nalazi se Stara biskupska palača, koja je nedvojbeno jedna od najimpresivnijih znamenitosti grada. Jedinstvena drvena vjetrenjača stoji na rubu starog grada. Arheološki muzej s bogatom zbirkom ikona i antičke keramike ili samostan sv. George. U blizini luke su dobro očuvane zidine, a grad ima popločenje iz srednjeg vijeka te stare Grčke i Rima. Popločane, pažljivo održavane ulice, stare crkve i drvene kuće iz 19. stoljeća daju ovom gradu neviđeni šarm. Ovdje možete satima lutati diveći se raznovrsnim rukotvorinama i učeći o bogatoj prošlosti. Ljubiteljima povijesti i arhitekture ovdje sigurno neće biti dosadno. Također ćete pronaći male trgovine, tržnice, pubove i luku. Ovdje se nalazi nekoliko plaža. Najzanimljivija plaža, Južna plaža, nalazi se u južnom dijelu grada. Njena dužina je posebno zanimljiva, a ako pažljivo pogledate, vidjet ćete da se glatko spaja sa plažom koja se proteže cijelim putem od Sunčanog brega. Plaža je pješčana, s postupnim ulazom u more, te nudi širok izbor sportskih aktivnosti (nogomet, odbojka, jet ski i dr.). Uz pješčanu plažu na kopnu, 2 km od stare jezgre, nalazi se nova četvrt. Blizina Sunčane obale pruža mogućnost korištenja cjelokupne sportsko-zabavne i druge ponude iu ovom naselju. Raznolikost i spoj povijesti s modernim uslugama i noćno sjedenje u restoranu na stijeni iznad mora u starom Nessebaru razlozi su da posjetite i provedete svoj odmor na ovom čarobnom mjestu.

Ovo mjesto od kojeg zastaje dah savršeno je za romantičare, ljubitelje noćnog života, povijesti, kulture i dobre hrane. Nesebar ne smije propustiti nitko tko želi upoznati Bugarsku i njezine običaje.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
106 m2
Korisna površina
93 m2
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
470 m
Liječnik
440 m
Kafić
320 m
Restoran
160 m
Bar
100 m
Škola/vrtić
780 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00