Prostrana obiteljska kuća s bazenom, Gorica, eko lokacija blizu mora

Gorica, Bugarska – ID 8285
Područje 550 m2
Izgled 4+kk
More 18 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pozornosti odličnu dvokatnicu u Gorici u podnožju Stare planine. Nekretnina je savršeno namještena modernim namještajem i kućanskim aparatima te ima ukupnu površinu od 150 m2.

Kuća ima 4 sobe: U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom, blagovaonicom i kupaonicom; na prvom katu se nalaze 3 spavaće sobe i dvije kupaonice. U prizemlju se nalazi velika veranda, a na katu dva balkona.

Zemljište površine 550 m2 je lijepo uređeno. U sredini dvorišta nalazi se veliki bazen sa ograđenim prostorom za opuštanje. Postoji parking. odlična lokacija - u podnožju Stará Planine, u blizini šume, s ugodnim panoramskim pogledom u ekološki čistom području.

Nekretnina je pogodna kako za cjelogodišnji život tako i za iznajmljivanje.

Gorica je slikovito selo smješteno u podnožju planine Stará planina. U selu postoji mineralni izvor. Selo s razvijenom infrastrukturom: škola, trgovine, restorani, rehabilitacijski centar, pošta, redovita autobusna linija, uprava. Nalazi se 18 km od mora i odmarališta Sunčev breg i 35 km od Burgasa. Postoji redovita autobusna linija između Gorice i susjednih sela.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

odlična lokacija - u podnožju Stará Planine, u blizini šume, s ugodnim panoramskim pogledom u ekološki čistom području.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
550 m2
Zaplet
550 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
5 km
Liječnik
14 km
Kafić
1 km
Restoran
4 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
620 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00