Prostrana kuća u blizini plaže, Byala, Bugarska

Byala, Bugarska – ID 7928
Područje 187 m2
Izgled 4+kk
More 541 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pozornosti dvokatnicu u primorskom gradu Byala, regija Varna, u blizini plaže i trgovina. Kuća koja dijeli dvorište sa još dvije kuće. Sagrađena je na dvije etaže i ima sljedeću distribuciju:

• Prizemlje: stubište, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, kupaonica sa

WC, natkrivena terasa i roštilj.

• Kat - stubište, hodnik, spavaća soba s predsobljem i kupaonica s wc-om, dvije spavaće sobe, odvojena kupaonica s wc-om, terasa na koju se izlazi iz tri spavaće sobe.

Kuća ukupne površine 187 m2. (izgrađena površina 94 m2), Kuća je pogodna za djelomičnu rekonstrukciju. Nekretnina je opremljena strujom. Mogućnost priključka na centralni vodovod koji je udaljen 5 metara od kuće. Parking za dva automobila uz kuću.

Nekretnina je pogodna kako za cjelogodišnji život tako i za iznajmljivanje.Jako dobra ponuda po super cijeni,preporučamo!

Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.

Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.

U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.

Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.

Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastito imanje na moru. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Byala je administrativno središte smješteno u središnjem dijelu bugarske obale između dvije međunarodne zračne luke - 50 km od zračne luke Varna i 60 km od zračne luke Burgas. Grad nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor i cjelogodišnji život: trgovine, banku, bolnicu, školu, poštu, restorane i kafiće, kozmetičke salone, stadion i ostalo. Obalu karakterizira kombinacija morskih uvala, plaža u dužini od preko 6 km, pješčanih dina i slikovitih bijelih stijena. Byala je također poznata po svom centru proizvodnje vina.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
187 m2
Zaplet
136.65 m2
Korisna površina
187 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
187 m2
Parkiralište
YES
Posao
720 m
Liječnik
1 km
Kafić
660 m
Restoran
200 m
Bar
450 m
Škola/vrtić
290 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00