Prostrana kuća s 5 spavaćih soba u blizini plaže i sadržaja, Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 5204
230,000 €
Područje 275 m2
Izgled 5+kk
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaju prekrasnu kuću koja ima 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, 1 WC, imanje s uređenom okućnicom od 73 m2, koja se nalazi u luci Mazarron.

U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak i vrlo prostrana i potpuno opremljena kuhinja s izlazom u vrt. Ovdje ćete pronaći pergolu s vrtnom garniturom i tehničku prostoriju od 9 m2. Na ovoj etaži se nalazi i WC.

Na prvom katu imamo 3 svijetle, svijetle spavaće sobe sve s ugradbenim ormarima. Glavna spavaća soba ima pogled na planinu. Na istoj etaži nalazi se velika kupaonica s tušem.

Na gornjem katu nalazi se potkrovlje, koje je vrlo prostrano i svijetlo s terasom s pogledom na planine. Potkrovlje se koristi kao velika spavaća soba, osim toga tu je kupaonica s tušem; dnevni boravak sa izlazom na terasu. Ovaj kat stvara fantastičan apartman za goste.

Nekretnina također ima veliku garažu u suterenu, koja ima direktan pristup kući.

Kao što vidite, ovo je sjajna nekretnina za stvaranje vlastite kuće iz snova. Blizu je i lokalnih sadržaja i plaža.

Zaljev Mazarrón idealan je scenarij za aktivni turizam usmjeren na vodene sportove s brojnim mogućnostima poput jedrenja, sportskog ribolova ili ronjenja.

Mazarrón jedno je od tradicionalnih odredišta za sunčanje i plažu u regiji Murcia s više od 35 km obale, od kojih je većina netaknuta. Brojne plaže u zaljevu Mazarrón nagrađene su Plavom zastavom zahvaljujući kvaliteti kupališta i usluga.

Ovdje je izbor lokalnih plaža: plaža Bahia, plaža Bolnuevo, plaža Castellar, plaža Nares i plaža Rihuete.

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Područje
275 m2
Zaplet
274 m2
Korisna površina
273 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
272 m2
Posao
290 m
Liječnik
250 m
Kafić
290 m
Restoran
240 m
Bar
290 m
Škola/vrtić
20 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00