Prekrasna vila na prvoj liniji s privatnim vrtom i bazenom, 4 spavaće sobe, zajamčen prinos, Cape Verde

Santa Maria, Zelenortski otoci – ID 5235
499,000 €
Područje 153 m2
Izgled 5+kk
Naknada za uslugu 327 € mjesečno
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo prekrasnu četverosobnu vilu od 153,8 m2 na prvom redu do plaže! Vlastiti vrt i vlastiti bazen. Jedinstvena prilika za ulaganje! Zajamčena primanja uz mogućnost korištenja 5 tjedana godišnje u okviru zajamčenih primanja! Vlastiti vrt i vlastiti bazen! Vlasnik ne plaća energiju, bazene, zone za opuštanje, ležaljke i suncobrane na plaži za vrijeme vlastitog korištenja za sebe ili svoje goste! Besplatni obilasci na licu mjesta! 47 tjedana godišnje potpuno upravljanje najmom. Nema naknade za održavanje pod uvjetom da potpišete ugovor o najmu s tvrtkom za upravljanje! Ako vlasnik ne želi zajamčeni prinos, naknada za održavanje iznosi 327,18 € mjesečno. Očekivani godišnji prinos od 6-7%. Izbor drugih nekretnina različitih veličina i rasporeda u ovom i sestrinskim odmaralištima. Cijene od 140.000 €! Specifična opisana nekretnina je prekrasna vila na prvoj liniji u 5* Tortuga Beach Resortu na otoku Sal, Cape Verde. Vila ima dvije etaže, na parceli od 288 m2, prekrasnu terasu od 40,3 m2, te privatni bazen.
Dispozicija-
prvi kat: predsoblje, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i izlazom na terasu i dvorište, spavaća soba, terasa, ostava, kupaonica s wc-om.
drugi kat - tri prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice sa wc-om, lijepa, prostrana terasa
U cijenu je uključen vrhunski namještaj i oprema. Na zahtjev šaljemo tlocrt i omogućujemo online ili klasični obilazak.
Cape Verde je tropski raj usred Atlantskog oceana s 10 otoka na zapadnoj obali Afrike. Zahvaljujući 350 sunčanih dana godišnje, temperature su konstantno između 25-30 °C, voda je kristalno čista. Na ovom mjestu nema uragana, potresa, vulkana ili drugih sličnih opasnosti. Cape Verde ima mantru 'Bez stresa', a njegov opušteni stil života čini ga idealnim odredištem za odmor. Interes za putovanja u Zelenortske otoke porastao je za 115% od 2000. godine, a očekuje se da će se dodatno udvostručiti do 2024. godine. Za uspješnu turističku industriju dijelom su zaslužni visoki standardi gostoprimstva i idealna klima za kupanje tijekom cijele godine. Brzo rastući interes za ovu destinaciju doveo je do velike potražnje za kvalitetnim smještajem, koja često premašuje ponudu. Osim rastuće turističke industrije, za prosperitet Zelenortskih otoka zaslužna je i stabilna, demokratska vlada i jasna strategija Roja.
Broj katova
2
Izgled
5+kk
Područje
153 m2
Zaplet
288 m2
Korisna površina
153.8 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
153.8 m2
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
720 m
Liječnik
600 m
Kafić
600 m
Restoran
0 m
Bar
300 m
Škola/vrtić
560 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00