Prekrasna kuća (3 sobe) sa stanom (2 sobe) na prodaju, Grčka

Paliouri , Grčka – ID 10059
175,000 €
Područje 1500 m2
Izgled
More 220 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prilika za ulaganje na poluotoku Kasandra sa stambenom površinom od 110 četvornih metara. To je mala kuća na 3 etaže koja uključuje 1 stan i 1 mezonetu sa posebnim ulazima, idealna za iznajmljivanje ili za dvije obitelji. Sastoji se od 3 spavaće sobe i dvije kupaonice, 2 kuhinje i 2 dnevna boravka. To je mirno područje između dva prekrasna grada, mirnog grada Palouri i uspješnog grada Pefkovori. Kuća iz 2008. godine je u odličnom stanju ključ u ruke sa velikom terasom ispred i iza kuće. Vlasnici prodaju kuću kompletno namještenu.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Paliouri je naselje i zajednica na poluotoku Kasandra, Chalkidiki, Grčka. Nalazi se među niskim planinama u blizini najjugoistočnijeg vrha poluotoka, rta Paliouri. Zajednica uključuje mala sela Agios Nikolaos i Xyna. Paliouri je udaljen 2 km od mora, 5 km istočno od Agia Paraskevi i 7 km jugoistočno od Pefkochorija. U blizini modernog sela nalazi se drevni grad Theramvos, koji je preživio do rimskog doba kao selo administrativno ovisno o rimskoj koloniji Cassandreia.

U ljetnim mjesecima mnogi ljudi biraju Paliouri za popodnevnu šetnju uskim ulicama sela, za objedovanje i uživanje u lokalnom mesu i svježoj ribi u tavernama tog područja.

Plaža Paliouri, također nazvana Chrouso, prekrasna je uvala s kristalno čistim morem. Duž obale ima mnogo beach barova u kojima se održavaju zabave. Možete uživati u sportskim aktivnostima kao što su vodeni sportovi, odbojka na pijesku itd.

Vjeruje se da se na ovom području nalazio drevni grad Theramvos, kojeg spominje Herodot. Drevni grad bio je prisiljen pomoći Xerxesu silom. O postojanju ovog grada svjedoče brojni arheološki nalazi. Sadašnji naziv Paliouri dolazi od Paliourie, grmlja kojim su njegovi stanovnici ogradili svoje domove.

Broj katova
3
Izgled
Područje
1500 m2
Zaplet
1500 m2
Korisna površina
110 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
110 m2
Parkiralište
YES
Posao
480 m
Liječnik
7 km
Kafić
550 m
Restoran
220 m
Bar
480 m
Škola/vrtić
570 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00