Prekrasna i kompletno namještena kuća 8+1 sa pogledom na more, top ponuda, Intsaraki, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 4728
253,000 €
Područje 303 m2
Izgled Netipično
More 500 m
Stanje Gotovo

Nudimo obiteljsku kuću s prekrasnim pogledom na more i zaljev Nessebar i Sunčanu obalu. Kuća se nalazi u rezidencijalnoj četvrti Sveti Vlas, regija Intsaraki, Bugarska. Kuća se nalazi u osvijetljenoj i betoniranoj ulici.

Ukupna izgrađena površina kuća je 303 m2, ukupna površina zemljišta je 420 m2.

Raspored:

- 1. kat: prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i kaminom koji grije cijelu kuću, te velika veranda sa roštiljem koja je pretvorena u ljetnu kuhinju.

Na 2. i 3. katu se nalazi 8 spavaćih soba od kojih 4 imaju wc (1 s kadom), posebno je spremište - 4 m2.

Ova stranica nudi:

- tišina, mir i najčišći zrak u Bugarskoj

- Panoramski pogled koji ne mogu sakriti druge zgrade.

-Kuća je građena od cigle sa toplinskom izolacijom.

- Veranda sa ljetnom kuhinjom i roštiljem.

- Garaža

Udaljenost od plaže je 500 metara.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr. Sveti Vlas je prijatan grad u podnožju Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog resorta je stvarno mala. Neće proći dugo i dva će se grada spojiti zahvaljujući gradnji u vrlo posjećenom i popularnom Sunčanom bregu. Lokalitet Sveti Vlas ima relativno zanimljivu povijest, ali s turističkog aspekta svakako još čeka svoj procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se otprilike 13 kilometara od grada Nesebara, poznatog kako među turistima tako i među ljubiteljima zanimljivih znamenitosti. Sveti Vlas je mirnije mjesto bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoj obali.

U mjestu se nalazi nekoliko manjih plaža, pješčanih i šljunčanih. More je ovdje čisto, a ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu. Pijesak je sitan, zlatan, ali u okolici ima i romantičnih kamenih plaža. Jedinstven spoj čistog planinskog zraka, morske klime i prekrasne prirode. Ljetne dane karakteriziraju mirna jutra i relativno svježa, nevjerojatno ugodna poslijepodneva. Jedinstvena duga, topla i tiha jesen. Posljednjih nekoliko godina sredinom prosinca bilježe se temperature od 15 stupnjeva. Zima ovdje ne traje duže od mjesec dana. Idealan izbor za korištenje tijekom cijele godine, klima dokazano jako dobro pridonosi ljudskom zdravlju.

Zahvaljujući činjenici da je grad smješten na padini, možete posjetiti šumoviti planinski masiv i ugodno šetati. Cijene su ovdje vrlo povoljne. Ugodno vrijeme u kombinaciji s vlažnim morskim zrakom idealno je za sve koji žele uživati u ugodnom odmoru u okruženju. Ovim turistima Sveti Vlas nudi ugodnu alternativu. Ovdje možete upiti jedinstvenu atmosferu i uživati u poznatoj gostoljubivosti lokalnog stanovništva. Sveti Vlas je idealno mjesto za one koji žele provesti miran odmor u prekrasnoj prirodi, kao i za obitelji s djecom.

Broj katova
3
Izgled
Netipično
Pogled na more
YES
Područje
303 m2
Zaplet
420 m2
Korisna površina
303 m2
Balkon
YES
Izgrađeno područje
303 m2
Parkiralište
YES
Posao
390 m
Liječnik
1 km
Kafić
850 m
Restoran
430 m
Bar
530 m
Škola/vrtić
890 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00