Odlična parcela s pogledom na more, blizu golfa, Topola, Bugarska

Topola, Bugarska – ID 7857
Područje 793 m2
More 20 m
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaju odlično građevinsko zemljište u naselju Topola, koje ima 793 m2 i nalazi se na prvom redu do plaže sa širokim pogledom na more. Struja i voda su na granici posjeda.

Topola je mirno rekreacijsko naselje koje se posljednjih godina ubrzano razvijalo - brojni investitori kupili su zemljište i izgradili mnoge rekreacijske komplekse sa zabavnim i spa centrima. Posebno je zanimljiva vila zona sela. Infrastruktura je vrlo dobro razvijena - ceste u vrlo dobrom stanju, svi moderni sadržaji. Najveći golf teren na sjevernoj obali Crnog mora "Black Sea Rama" i još dva golf terena nalaze se u neposrednoj blizini. Selo je bogato mineralnom vodom i glinom, što je odličan preduvjet za razvoj lječilišnog turizma. Područje je ekološki čisto, daleko od velikih industrijskih poduzeća.
Kafić 7 km
Balchik 14 km
Albena 31 km
Zlatni pijesci 41 km
Varna 57 km

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.
Pogled na more
YES
Područje
793 m2
Posao
2 km
Liječnik
5 km
Kafić
5 km
Restoran
40 m
Bar
1 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00