Obiteljska kuća s pogledom na more, top cijena, Balchik

Balčik, Bugarska – ID 2941
160,000 €
Područje 300 m2
Izgled 5+1
More 2 000 m
Stanje Gotovo
Nudimo namještenu kuću u Balchiku, u blizini botaničkog vrta s prekrasnim pogledom na more. Kuća ima 4 etaže i ima sljedeći raspored:
Prizemlje - velika garaža s toplim priključkom na kuću, 2 sobe, kupaonica s wc-om, ostava s velikim bojlerom i perilicom rublja;
Prvi kat - hodnik, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica s wc-om, prostrana veranda s pogledom na more;
Drugi kat - hodnik, 2 spavaće sobe, kupaonica s wc-om, terasa s pogledom na more;
Treći kat - hodnik, 2 spavaće sobe, kupaonica s wc-om, panoramska terasa s pogledom na more. Kuća je namještena i opremljena, ugrađen je alarm. Korisna površina kuće je 200 m2, uključujući sve terase cca 300 m2. Površina zemljišta je 567 m2. Kuća je udaljena 1 km od botaničkog vrta u Balčiku i 2 km od plaže. Kuća je pogodna za cjelogodišnji život i za iznajmljivanje.
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Balchik, najvažnije bugarsko ljetovalište na sjeveru, vrlo je lijepo mjesto iznad širokog zaljeva. Zgrade se nalaze iznad mora u brdima i grupirane su oko tri mala trga postavljena jedan iznad drugog povezana glavnom okomitom ulicom. Sam grad i njegova okolica vrlo su slikoviti zbog vapnenačkih litica i stijena iznad grada. Balčik je jeftinije mjesto u odnosu na obližnju Albenu i Zlatne pijeske, jer ima dosta starosjedilaca. To je normalan bugarski grad, a ne čisto turističko mjesto. Već se rimski pjesnik Ovidije divio njegovoj ljepoti i nazvao ga Bijelim gradom. Ova karakteristika vrijedi i danas, dijelom zbog brojnih kuća izgrađenih od bijelog kamena, a dijelom zbog jedinstvenih "bijelih" stijena od pješčenjaka između kojih se smjestio grad. Balchik je malo pogođen međunarodnim turizmom i još uvijek zadržava atmosferu crnomorskog lučkog grada.
Bugarska također počinje privlačiti golfere. Prije samo nekoliko godina nitko ne bi ozbiljno shvatio ponudu golfa u Bugarskoj. Ali danas je drugačije. Vodeći svjetski investitori i dizajneri oživljavaju sport koji nije dio bugarske sportske tradicije, ali ima potencijal postati vrlo popularan. Područje uz obalu Crnog mora u netaknutoj prirodi sjeveroistočnog dijela zemlje, u blizini grada Balchika i rumunjske granice, gotovo je predodređeno da postane meka za golfere. Investitori su osjetili mogućnosti ove zemlje zbog ugodnih klimatskih uvjeta, nevjerojatno lijepog i raznolikog krajolika, povoljnih cijena, mora i planina. Idealna konstelacija, zapravo. Iako zemlja ima malu bazu igrača, manje od 400 igrača, i zasad ima samo nekoliko terena, ove male brojke su uravnotežene višom kvalitetom.
Sva igrališta su visoke kvalitete, zadovoljavaju svjetske standarde i imaju odgovarajuće sadržaje. Dodamo li tome da su ličnosti poput Garyja Playera, Iana Woosnama, Jacka Nicklausa uključene u aktualne bugarske golf projekte, Bugarska će odjednom postati jedna od zanimljivih destinacija za sve golfere. Na visoravni oko 200 m nadmorske visine, iznad zaljeva kojeg čine rtovi Kaliakra i Galata, nalaze se tri prekrasna terena s 18 rupa – Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Thracian Cliffs vile i odmaralište. Ostala dva prijedloga dolaze iz radionice Garyja Playera i oba su zaista zaslužna za svog kreatora. Lighthouse je ugodan teren visokog standarda (PAR 71, dužina 6.105 m, min. HCP 36), BlackSeaRama je slikovit, sa zanimljivom filozofijom rupa (PAR 72, dužina 6.648 m i HCP limit 28 za muškarce i 36 za žene) . Ali pravi biser među europskim stazama je staza Thracian Cliffs resorta. Igrača čeka jedinstveno iskustvo. Sam Gary Player proglasio ga je svojim najboljim terenom, "Šljunčanom plažom Europe" i da igralište pretendira biti jedno od najljepših igrališta na svijetu. U ovom slučaju, iznimna ljepota je također uravnotežena težinom, odnosno izazovom svih izazova za igrača. Igrališta također uključuju kvalitetnu uslugu, smještaj u neposrednoj blizini, tipičnu vrlo dobru kuhinju i obilje vrhunskih vina.
Broj katova
4
Izgled
5+1
Pogled na more
YES
Područje
300 m2
Zaplet
567 m2
Korisna površina
200 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
300 m2
Posao
6 km
Liječnik
5 km
Kafić
6 km
Restoran
5 km
Bar
6 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00