Obiteljska kuća s pogledom na more, spomenik kulture, Starý Nesebar

Nesebar, Bugarska – ID 5713
700,000 €
Područje 190 m2
Izgled Netipično
More 20 m
Stanje Gotovo

Rijetko otkriće! Nudimo trospratnu obiteljsku kuću sa panoramskim pogledom na more u Starom Nesebaru. Kuća je kompletno renovirana, rado ćemo pomoći oko namještaja i opreme.

Ukupna površina: 190 m2.

Okućnica: 50 m2.

Spratnost: tri etaže

Pogled: panoramski pogled na more

Orijentacija: jug

Udaljenost od plaže: 20 metara

Namještaj: br

Godina izgradnje: 1940. (kuća je spomenik kulture)

Odobrenje: Da (Akt 16)

Naknada za održavanje: nema naknade za održavanje

Raspored prostorija: 1. kat - prostrana i svijetla prostorija, još jedna prostorija namijenjena kotlovnici sa dizalicom topline, veranda sa izlazom na dvorište, hodnik i stubište, 2. kat - prostrani dnevni boravak s kuhinjom, wc, hodnik, stubište i balkon s pogled na more, treći kat - dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om, balkon s panoramskim pogledom na more.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Grad Nessebar jedno je od najposjećenijih bugarskih ljetovališta na obali Crnog mora. Nalazi se 38 km od Burgasa i 100 km južno od Varne na istoimenom stjenovitom poluotoku koji se slobodno spaja s pješčanom Sunčanom plažom na jugu.

Grad je 1056. godine proglašen arhitektonskim i arheološkim rezervatom. Od 1983. godine uvršten je na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Tipično za ovo slikovito mjesto je crnomorski razvoj dvokatnih drvenih kuća, stisnutih jedna uz drugu u krivudavim ulicama. Ugođaj upotpunjuju brojne crkve, uglavnom iz bizantskog razdoblja (crkva sv. Ivana Krstitelja iz 11. st., sv. Stjepana iz 10. st. s prekrasnim zidnim slikama iz razdoblja bugarskog narodnog preporoda, te crkva sv. od Pantokratora). Najstarija sačuvana crkva je Bazilika, koja vjerojatno potječe iz 5. st. U središtu grada nalazi se Stara biskupska palača, koja je nedvojbeno jedna od najimpresivnijih znamenitosti grada. Jedinstvena drvena vjetrenjača stoji na rubu starog grada. Arheološki muzej s bogatom zbirkom ikona i antičke keramike ili samostan sv. George. U blizini luke su dobro očuvane zidine, a grad ima popločenje iz srednjeg vijeka te stare Grčke i Rima. Popločane, pažljivo održavane ulice, stare crkve i drvene kuće iz 19. stoljeća daju ovom gradu neviđeni šarm. Ovdje možete satima lutati diveći se raznovrsnim rukotvorinama i učeći o bogatoj prošlosti. Ljubiteljima povijesti i arhitekture ovdje sigurno neće biti dosadno. Također ćete pronaći male trgovine, tržnice, pubove i luku. Ovdje se nalazi nekoliko plaža. Najzanimljivija plaža, Južna plaža, nalazi se u južnom dijelu grada. Njegova dužina je posebno zanimljiva, a ako pažljivo pogledate, vidjet ćete da se glatko spaja s plažom koja se proteže cijelim putem od Sunčanog brega. Plaža je pješčana, s postupnim ulazom u more, te nudi širok izbor sportskih aktivnosti (nogomet, odbojka, jet ski i dr.). Uz pješčanu plažu na kopnu, 2 km od stare jezgre, nalazi se nova četvrt. Blizina Sunčane obale pruža mogućnost korištenja cjelokupne sportsko-zabavne i druge ponude iu ovom naselju. Raznolikost i spoj povijesti s modernim uslugama i noćno sjedenje u restoranu na stijeni iznad mora u starom Nessebaru razlozi su da posjetite i provedete svoj odmor na ovom čarobnom mjestu.

Ovo mjesto od kojeg zastaje dah savršeno je za romantičare, ljubitelje noćnog života, povijesti, kulture i dobre hrane. Nesebar ne smije propustiti nitko tko želi upoznati Bugarsku i njezine običaje.

Broj katova
3
Izgled
Netipično
Pogled na more
YES
Područje
190 m2
Zaplet
120 m2
Korisna površina
190 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
190 m2
Posao
80 m
Liječnik
40 m
Kafić
40 m
Restoran
40 m
Bar
180 m
Škola/vrtić
240 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00