Obiteljska kuća s pogledom na more, s vlastitim dvorištem i bazenom, 5 km od plaže, Rogačevo

Rogačevo, Bugarska – ID 5967
Područje 150 m2
Izgled 4+kk
More 5 000 m
Stanje Gotovo
Nudimo lijepu i komfornu obiteljsku kuću sa bazenom u Rogačevu. Kuća ima dvije etaže.
Na prvom katu - dnevni boravak s kuhinjom, wc, veranda;
na drugom katu - 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, panoramska terasa. Kuća je kompletno namještena i opremljena. U dnevnom boravku je kamin, sve sobe imaju klima uređaj.
U dvorištu se nalazi bazen sa roštiljem. Parkirno mjesto iza kuće. Izgrađena površina kuće 150 m2. Okućnica ima 418 m2. Rogačevo je udaljeno 5 km. od plaže Kranevo i 7 km. od plaže Albena. Udaljenost od Varne je 20 km. U okolici se nalaze međunarodni golf tereni. Ekološki čisto mjesto s izuzetno lijepom i opuštajućom atmosferom za obiteljski odmor ili uravnotežen način života. Vrlo kvalitetna nekretnina po povoljnoj cijeni! Preporučujemo!
Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
150 m2
Zaplet
490 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES
Posao
5 km
Liječnik
3 km
Kafić
3 km
Restoran
730 m
Bar
5 km
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00