Obiteljska kuća blizu mora i plaže, eko lokacija, parcela 400m2, Poroy

Poroy, Bugarska – ID 3223
135,000 €
Područje 195 m2
Izgled 4+kk
More 1 500 m
Stanje Gotovo
Nudimo vam dvokatnu obiteljsku kuću na prodaju u selu Poroy, selo Pomorie, okrug Burgas. Nekretnina je dizajnirana za maksimalnu udobnost i udobnost svojih stanovnika. Ovo je dvospratna novoizgrađena kuća, koja se nalazi 30 km od Burgasa, samo 23 km od Pomorija i 16 km od grada Nesebara. Nekretnina ima ukupnu izgrađenu površinu od 195 m2, parcela je 400 m2.
Raspored:
1. kat: prostrani dnevni boravak s kuhinjom, veranda, vešeraj, potpuno opremljena kupaonica s wc-om.
2. kat: tri spavaće sobe, dvije kupaonice s wc-om, vešeraj i dvije terase s prekrasnim pogledom.
Kuća je građena od visokokvalitetnih materijala, ograde i ograda su od kovanog željeza. Stropovi na drugom katu, koje vidite na fotografijama, obloženi su drvenom lamperijom, klinastim daskama. Video apartmana na našoj web stranici
Redovne autobusne linije povezuju Poroy sa Sunčevom obalom, Nesebarom, Pomorijem i Burgasom. Udaljenost od najbliže plaže na Sunčanoj obali je samo 15 km. Nekretnina je pogodna kako za cjelogodišnje korištenje tako i za iznajmljivanje.
U blizini sela protiče Hadžijska rijeka, au blizini je i akumulacija "Poroy". Nadmorska visina je oko 90 m. Klima je umjereno kontinentalna, nastala pod utjecajem Crnog mora. Zime su blage, a ljeta topla s prosječnom srpanjskom temperaturom od +24°C. U naselju živi 917 stanovnika. Imanja u selu kupilo je i nekoliko obitelji iz inozemstva. Redovne autobusne linije povezuju selo Poroy sa Sunčevom obalom, Nessebarom, Burgasom i Pomorijem. Selo ima struju i vodu. Postoji pokrivenost svih mobilnih operatera, internet konekcija i kabelska TV. Tu su trgovine, ugostiteljski objekti i obiteljski hoteli. U naselju Poroy postoji srednja škola, dječji vrtić i centar za dječje stvaralaštvo. Zdravstvenu skrb pruža liječnik opće prakse. Gosti i stanovnici sela Poroy mogu posjetiti sljedeće atrakcije:
-Crkva Preobraženja Gospodnjeg u Pomoriju jedna je od najstarijih crkava izgrađena 1765. godine.
-Manastir "Sveti Georgi" je jedini aktivni muški manastir u jugoistočnoj Bugarskoj.
-Rezervat prirode "Stari Pomorie kashchi" je kompleks kuća izgrađenih u 19. stoljeću. u tipičnom stilu bugarskog preporoda.
-Akumulacija "Poroy" - ima izvrsne uvjete za ribolov.
Grad Nesebar je jedan od najstarijih gradova u Europi, proglašen je arhitektonskim i arheološkim rezervatom.
Selo Poroy je idealno mjesto za uživanje u miru i tišini, daleko od gradske buke i glavnih primorskih odmarališta.
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
195 m2
Zaplet
400 m2
Korisna površina
195 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
195 m2
Parkiralište
YES
Posao
5 km
Liječnik
10 km
Kafić
3 km
Restoran
4 km
Bar
4 km
Škola/vrtić
430 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00